上一頁下一頁
發新話題

死魚 真係好冇癮

收藏  |  訂閱
98  18.3k

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-19 12:46 發表 查看引用來源

紋身高妹係骨妹?
SP同SL之間

[quote]原帖由 moliu1 於 2022-3-19 12:54 發表 查看引用來源

真係好有效率喎,你長租左個大廈單位?一齊左幾耐? [/quote
幾個月貨仔就冇lu嗰時我唔識打扮🤣

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-18 23:53 發表 查看引用來源

海綿體都夾得瘀?🤣🤣
吹水要返物理學喎
唔係應該............生物學咩

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-19 13:42 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 moliu1 於 2022-3-19 12:54 發表 查看引用來源

真係好有效率喎,你長租左個大廈單位?一齊左幾耐? [/quote
幾個月貨仔就冇lu嗰時我唔識打扮🤣 ...
可能佢只係周圍搵食,想轉下人啫?

佢可能同男朋友分左手, 報復心理同你做, 所以無反應. 但係, 同無反應既女做, 過程真係無乜享受.
引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-6 20:38 發表 查看引用來源
第一次出po 寫得唔好唔好介意

同ex相識左大約三個月左右有一次約會食飯甘啱大家果日都放假 所以佢主動提出留我過夜去開房 雖然口無講出嚟其實心裡面都知道會發生咩事 !
        去到酒店開左房當時大家比較尷尬各自 ...

引用:
原帖由 veryok 於 2022-3-19 23:15 發表 查看引用來源
佢可能同男朋友分左手, 報復心理同你做, 所以無反應. 但係, 同無反應既女做, 過程真係無乜享受.  
你試過咩?

[quote]原帖由 3P2Q 於 2022-3-19 14:36 發表 查看引用來源

唔係應該............生物學咩 [/quote
Haha, 你啱🤣🤣

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-19 23:03 發表 查看引用來源

可能佢只係周圍搵食,想轉下人啫?
係啦,有D女人悶就咁,想揾刺激,想比人氹,比人讚,心情好就益下你

引用:
原帖由 10022 於 2022-3-19 07:56 發表 查看引用來源
我個老襟同我講,佢老婆思想非常傳統,就係一條死魚,好少幫老公打飛機,唔肯含鳩,永遠係男上女下,無乜呻吟聲,屌屌下老婆竟然瞓着咗,佢話極之無癮 ...
同我經歷差唔多😢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆