上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
131  22.2k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 12:43 發表 查看引用來源

平師兄你唔係向上 ?
我係一個直男

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-14 12:46 發表 查看引用來源

我係一個直男
查實感覺上有冇特別啲呢 ? 咁師兄對海綿體發展得幾平均, 點都好過左右不平衡搞到偏左或偏右.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 12:53 發表 查看引用來源

查實感覺上有冇特別啲呢 ? 咁師兄對海綿體發展得幾平均, 點都好過左右不平衡搞到偏左或偏右.
照咁講艾兄應該係向上,呢種 J 殺死唔少女。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-14 16:24 發表 查看引用來源

照咁講艾兄應該係向上,呢種 J 殺死唔少女。
只係微微地, 見啲朋友都係差不多, 邊段粗啲咁, 冇女俾小弟殺.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 16:30 發表 查看引用來源

只係微微地, 見啲朋友都係差不多, 邊段粗啲咁, 冇女俾小弟殺.
微微地都夠殺食, 插入去揩下、揩下、撩下、撩下,G 點就到。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-14 17:28 發表 查看引用來源

微微地都夠殺食, 插入去揩下、揩下、撩下、撩下,G 點就到。
揩下、揩下、撩下、撩下.............
出咗囉 ~~ 嗚~!!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 12:53 發表 查看引用來源

一: google 睇吓, 女人下面o最敏感o既敏感點係o係前面!
二: 向上彎, 男人企o係度果陣個畫面咪更加雄壯囉 即係如果本身又粗大, 有d 青筋暴現咁就真係唔講得笑啦!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-15 07:10 發表 查看引用來源

一: google 睇吓, 女人下面o最敏感o既敏感點係o係前面!
二: 向上彎, 男人企o係度果陣個畫面咪更加雄壯囉 即係如果本身又粗大, 有d 青筋暴現咁就真係唔講得笑啦! ...
貴妃試過這類型❓😅

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-15 07:10 發表 查看引用來源

二: 向上彎, 男人企o係度果陣個畫面咪更加雄壯囉 即係如果本身又粗大, 有d 青筋暴現咁就真係唔講得笑啦! ...
跪喺佢前面幫佢含?😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-9-15 07:23 發表 查看引用來源
貴妃試過這類型❓😅
蛇蛇點會未試過!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆