上一頁下一頁
發新話題

龜頭穿越子宮頸

收藏  |  訂閱
132  28.5k

有冇揾到G点?????

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-10 22:14 發表 查看引用來源
有時比女讚下,插都插到肉緊啲!😬
男人既可愛。
明知係女人善意既讀美,都會自我高興

引用:
原帖由 sagax 於 2022-12-6 13:27 發表 查看引用來源
有冇師兄師姐體驗過?
有個朋友係大枝嘢, 佢話太大冇乜好處, 冇乜機會盡興.

好奇一問, 你地嗰D"入吾晒", 或者"太入前面有嘢夾住", 基本上長度要幾長至做到咁既情況

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-11 08:12 發表 查看引用來源

男人既可愛。
明知係女人善意既讀美,都會自我高興
咁都係情趣嚟嘅!😬

引用:
原帖由 ks_ks 於 2022-12-11 10:58 發表 查看引用來源
好奇一問, 你地嗰D"入吾晒", 或者"太入前面有嘢夾住", 基本上長度要幾長至做到咁既情況
其實是男女雙方性器問題❗
如果男性支嘢長,而女性陰道深,咁就不會出現入唔晒現象😊
如果男性條嘢長,女性陰道淺,就會出現入唔晒....啦😜😜
一般亞洲男人有6吋以上都叫做長🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 07:01 發表 查看引用來源
一般亞洲男人有6吋以上都叫做長🤭🤭 ...
六吋呢兩個字諗起天蠶變首主題曲(當然係改版) ....

自瀆在山坡, 捽到六吋粗...........

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 07:01 發表 查看引用來源
照咁睇黎其實都唔算好罕見喎..
連你都做到...睇黎呢度大把師兄長過6吋啦..

引用:
原帖由 ks_ks 於 2022-12-12 11:02 發表 查看引用來源

照咁睇黎其實都唔算好罕見喎..
連你都做到...睇黎呢度大把師兄長過6吋啦..
系呀....其實唔算好罕見

引用:
當年都因為咁樣贏到個女朋友返嚟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆