上一頁下一頁
發新話題

女友邪骨

收藏  |  訂閱
114  88.9k

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-31 11:59 發表 查看引用來源

我只係會問女友high 唔 high ,唔會問high
左幾多次。女人呢,始終有所謂"驚馳",
况且佢唔係自發性要揾人屌佢,佢係主要滿足我
慾念,所以我亦要维護佢樽嚴, 等佢覺
得不是發狡,唔係雞,佢個心過到关咯。
我咪就可以長玩長有囉 ...
師兄講得好,女人要"尊嚴"亦要有"驚池"
溝女要知女人心,唔好當佢發姣就係g

回覆 87# chaseyourlove 的帖子

係咪架?⋯⋯🤣🤣🤣

回覆 89# chaseyourlove 的帖子

多謝師兄教導🙏🏾🤣

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-3-31 13:52 發表 查看引用來源
師兄講得好,女人要"尊嚴"亦要有"驚池"
溝女要知女人心,唔好當佢發姣就係g
卒之有師兄知我鸠吹d乜,
試下吖,work架😀

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-31 14:24 發表 查看引用來源
多謝師兄教導🙏🏾🤣
講堅架,唔信你試下吖😂😂😂

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-31 14:44 發表 查看引用來源

卒之有師兄知我鸠吹d乜,
試下吖,work架😀
當然work啦,小弟都係咁溝過幾件上床,溝女要知女人心😊

回覆 95# chaseyourlove 的帖子

收到你師兄⋯⋯🫡😆

回覆 58# chaseyourlove 的帖子

咁我又唔算係按摩師
人妻係機緣巧合識既,都識左年幾,佢老公都有出去玩,亦唔介意佢自己出面食人地腸,冇手尾就得。不過佢話未試過
撞正有日佢話膊頭痛,即刻話幫佢按摩做籍口,都落足力按成半個鐘再慢慢引導佢除衫推油先解到防線
講真,佢肯出黎被我按,係酒店,就預左會比我食既,只係當時要落足嘴頭同手力先得,始終一開始佢有啲怕羞抗拒

引用:
原帖由 thepatpatghost 於 2023-3-31 16:11 發表 查看引用來源
咁我又唔算係按摩師
人妻係機緣巧合識既,都識左年幾,佢老公都有出去玩,亦唔介意佢自己出面食人地腸,冇手尾就得。不過佢話未試過
撞正有日佢話膊頭痛,即刻話幫佢按摩做籍口,都落足力按成半個鐘再慢慢引導佢除衫推油先解到防 ...
師兄咁有經驗,應該食唔少啦!😉
打開缺口之後佢係咪做得放好多?

邊有食唔少,真係咁易有女比你食咩
人妻只有2個,除左呢個外仲有另1個,不過係淫妻,似食我多,聽佢講最少百人斬以上
係,打開缺口放左好多,主動騎,主動車埋黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆