上一頁下一頁
發新話題

侮辱式性愛

收藏  |  訂閱
1.1k  95.4k

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-4 08:28 發表 查看引用來源

奶奶呀。。。。
baby 師兄照鏡自拍 ? 殺死女嘅眼神巧 cute 呀.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-2-5 07:53 發表 查看引用來源
早晨各位,衣夾夾奶頭我都玩過,曾經聽講可以用衣夾夾陰唇,大家聽過或者玩過未?😇
以前同SP 果陣乳頭夾過幾次, 其他冇

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-6 06:54 發表 查看引用來源

以前同SP 果陣乳頭夾過幾次, 其他冇
點解而家反而冇?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-6 07:45 發表 查看引用來源
點解而家反而冇?😉
因為而家升o左呢, 有時候都係屋企o既女主人呀 同sp 果陣則係不折不扣 100% 奴隸
夾乳頭果陣時o黎講係一種情緒心靈o既調教, 當然要揀得o岩個夾, 唔需要標眼水但要夠痛囉,
然後o係冇搞o野/ 冇體罰緊o既時候夾住, 目的就係鍛鍊o係壓力(疼痛)之下都要保持友善溫柔o既態度

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-6 08:53 發表 查看引用來源

因為而家升o左呢, 有時候都係屋企o既女主人呀 同sp 果陣則係不折不扣 100% 奴隸
夾乳頭果陣時o黎講係一種情緒心靈o既調教, 當然要揀得o岩個夾, 唔需要標眼水但要夠痛囉,
然後o係冇搞o野/ 冇體罰緊o既時候夾住 ...
唔係做咗女主人接受體罰感受會更加深,更high咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-6 09:04 發表 查看引用來源
唔係做咗女主人接受體罰感受會更加深,更high咩?😉
係, 只不過果種情緒上o既訓練基本已經完成啦
繼續接受體罰係會, 機會唔多, 我講緊o既係真係做錯事惹到老公唔高興, 真係懲罰o既果種體罰
雖然好多時候其實唔至於要咁, 比如前一晚佢叫我第二日幫佢做d 咩o野我冇o左件事咁,
半受罰半夫妻情趣咁樣趴低俾佢打幾籐囉
最經常出現係性愛o既前戲, 同濕吻/ 口交/ 愛撫一樣係搞o野o既其中一個環節
另外o既就係練習, 冇做錯事, 冇搞o野, 純粹keep 住幾日一次練吓意志力

女主人, 雖然都係主人之一, 但排第一位o既點都係男主人囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-6 09:46 發表 查看引用來源

係, 只不過果種情緒上o既訓練基本已經完成啦
繼續接受體罰係會, 機會唔多, 我講緊o既係真係做錯事惹到老公唔高興, 真係懲罰o既果種體罰
雖然好多時候其實唔至於要咁, 比如前一晚佢叫我第二日幫佢做d 咩o野我冇 ...
咁通常係佢話要打定你主動擺出個受罰嘅姿態?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-6 09:49 發表 查看引用來源
咁通常係佢話要打定你主動擺出個受罰嘅姿態?
都有, 最近多o左dd 係老公提出, 主要係前戲果時啦, 但唔係講出口俾指令果種
係到咁上下走去攞籐條, 咁我見到咪拎轉身等佢囉
其他時候係我自己情慾高漲 求佢鞭我
包括少數只有我想做愛佢原本果個moment 冇咩咁o既意慾/ 意慾唔強烈o既時候
鞭吓鞭吓佢好自然會硬
做錯事果d 就90% 係我提出啦, 可能在佢角度雖然係有d 不便但又未至於要郁手打我o既程度
比如順手幫佢買d 濕碎o野我唔記得o左, 係我堅持借個機會拎定籐條去自首話我o岩o岩先醒起自己忘記o左xxxxx,
俾你打幾籐作為懲罰咁囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-6 12:10 發表 查看引用來源

都有, 最近多o左dd 係老公提出, 主要係前戲果時啦, 但唔係講出口俾指令果種
係到咁上下走去攞籐條, 咁我見到咪拎轉身等佢囉
其他時候係我自己情慾高漲 求佢鞭我
包括少數只有我想做愛佢原本果個moment 冇咩咁 ...
咁會唔會專登唔記得,等佢有機會打你?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-6 12:38 發表 查看引用來源
咁會唔會專登唔記得,等佢有機會打你?😉
咁又唔駛o既
真係咁想被打, 咪引佢搞o野囉, 幫佢含吓俾佢啜吓, 有機會佢會自己去攞籐條,
佢唔攞o既咪自己擰轉身拮起屁股對住佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆