上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  203.4k

食飯時間,又爆下先~

回覆 1001# star_platina 的帖子

師兄,呢位係Nancy?

引用:
原帖由 柒七仔 於 17/1/2022 15:37 發表 查看引用來源
師兄,呢位係Nancy?
當然唔係,呢位做阿星個女都嫌太細😬

星期二,又凍又天陰,阿星都俾人陰。南茜第5話~

南茜 05

頭頂嘅呻吟聲太熟悉,阿星定一定神,就知道呢一聲呻吟,係由一個美麗嘅咀唇入面傳出嚟,阿星再將頭轉左,頭髮再一次磨擦到頭上柔軟而稀疏嘅毛髮,令到阿星嘅左邊頭髮都濕咗一片,而阿星嘅頭頂,再次傳出呻吟聲,阿星嘅左邊,望到一隻屈曲而且被紅色膠布綁住吊起嘅腳;阿星再將頭轉過去右邊,頭髮又再一次磨擦頭上稀疏而濕潤嘅毛髮,頭上又再傳嚟呻吟聲,右邊望到嘅,同左邊一樣,都係一隻皮膚白嫩嘅腳,屈曲住俾紅色膠布綁住吊起,而阿星個頭後面嘅頭髮,差唔多全部濕哂。

對付緊小星星嘅神秘人,並冇因為阿星嘅詫異而停止,而係更加千變萬化地去挑逗小星星,令到星塵暴接近爆發嘅邊緣,阿星唔敢亂郁,因為一郁,小星星就會爆出星塵暴。喺小星星面臨爆發星塵暴嘅一剎那,神秘人停止咗佢好似有無盡小手撫摸小星星嘅吸啜,抬起頭,慢慢爬到阿星面前,呢個雙臂充滿爆炸性肌肉,遠睇好似搽咗黑鬼油咁嘅人,終於同阿星近距離互望。你…………喺杯嘢入面落咗啲乜?「呢種用非洲黑后象蜘蛛嘅毒液提練出嚟嘅壯陽藥,我用咗好多人事先攞到兩滴咋,就係要你暈一陣,等我可以試清楚你。」神秘人一路笑一路講一路起身,阿星勉強望到強而有力嘅馬甲線,上面薄薄嘅兩片黑色三角形布料,同埋下面配埋一套嘅黑色三角形布料。神秘人將下面嘅黑色布料輕輕拉去旁邊,露出修剪整齊嘅鋼刷形毛髮,用右手嘅兩隻手指將毛髮之間嘅張開撑開對準小星星,一坐就 “sir” 咗入去,簡直毫無難度可言。

神秘人上身著住黑色嘅三角布,因為神秘人搖晃嘅幅度而上下晃動,黑色三角布慢慢因為劇烈搖動而出現就嚟遮唔住一對34B嘅光景,阿星因為冇戴眼鏡,睇唔清楚神秘人嘅表情,而且因為有過之前俾人綁住雙手嘅恐怖經驗,今次雖然俾人再一次綁手,根據之前嘅體驗,阿星已經學識控制恐懼,與恐懼共存,喺恐懼之中留心觀察情況。

1, 5, 7, 11, 13, 17…………阿星一路數質數保持冷靜,一路睜大雙眼去欣賞………係睜大雙眼去觀察情況先真,當你以為已經戰勝咗恐懼,更加恐怖嘅事情將會發生………………

正所謂:

左右為難髮濕潤
神秘女人弄小星
杯內乾坤壯陽液
闖入秘道無困難
使出心法求冷靜
震撼情境後逐來

金翅任人魚肉鳥
(待續)😬

早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅任人魚肉鳥!     

左右為難髮濕潤
神秘戰士戲小星
杯內乾坤壯陽液
闖入秘道無困難
使出心法求冷靜
震撼情境後逐來

星爺,一早就嚟閃爆 貢爽!!

引用:
原帖由 boar36 於 18/1/2022 09:14 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅任人魚肉鳥!     

左右為難髮濕潤
神秘女人弄小星
杯內乾坤壯陽液
闖入秘道無困難
使出心法求冷靜
震撼情境後逐來 ...
點止任人魚肉咁小事,阿星簡直好似俾雌螳螂咬食緊嘅果隻細小螳螂公咁啦😬

引用:
原帖由 boar36 於 18/1/2022 09:15 發表 查看引用來源
星爺,一早就嚟閃爆 貢爽!!
早呀boar師兄,最近揾到好多靚女相,分享下😬

回覆 1005# star_platina 的帖子

"一坐就 “sir” 咗入去,簡直毫無難度可言" are you implying she is loose? LOL

i think Elly is going to squirt on you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆