上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  280.5k

嘩~~~以前香討D師兄番晒出黎~~

羅湖兄~~ ~~

引用:
原帖由 馬尼拉 於 2023-6-11 01:54 發表 查看引用來源
嘩~~~以前香討D師兄番晒出黎~~

羅湖兄~~ ~~
師兄你好,同以前香討比較已經少左好多人了,希望大家多D出報告,令呢區多返D生氣,不過最大問題係呢度唔再接收新會員!導致只有人才流失,就好似而家既香港😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-10 22:58 發表 查看引用來源
桑拿場,之前係雅閣唔知有無轉場,可惜早班,睇相感覺有D淫底😁你想試既話我微信推比你😆
罗師兄有個健全固家才是美满人生😜👏✌️最好学何生多一~二個小三😇😆✌️💯🎉

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-11 05:16 發表 查看引用來源
師兄你好,同以前香討比較已經少左好多人了,希望大家多D出報告,令呢區多返D生氣,不過最大問題係呢度唔再接收新會員!導致只有人才流失,就好似而家既香港😂 ...
羅湖兄講得好!👍🏻
人少冇問題,最緊要係互相尊重,咸魚清菜各有所愛,就算唔認同對方觀點,提出反辯都要注意自己留言嘅語氣用詞,唔好一幅我講嘅就係皇道,你去吔蕉啦嘅覇氣,討論區嗌交就梗有,但係男人老狗出得嚟玩就要俾D氣度,嗌完瞓醒一覺就當粉筆字抹咗去,千祈咪好似街市八婆咁沒完沒了嘈落去........否則人流同留言只會買少見少!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-10 22:55 發表 查看引用來源
嗯,最近都有考慮是否應該成家
已有人選,定只係有咁嘅心先

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-10 20:37 發表 查看引用來源

而家真係唔敢亂試新囡!😓
真人同相片如果落差太大真係好冇癮😅

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-10 22:58 發表 查看引用來源
桑拿場,之前係雅閣唔知有無轉場,可惜早班,睇相感覺有D淫底😁你想試既話我微信推比你😆
都好喎,反正早班啱我多D,至多試完話你知夠唔夠淫

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-12 00:26 發表 查看引用來源
都好喎,反正早班啱我多D,至多試完話你知夠唔夠淫
go, go, go.......😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-12 00:47 發表 查看引用來源

go, go, go.......😁
話埋俾你知😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-11 05:42 發表 查看引用來源
罗師兄有個健全固家才是美满人生😜👏✌️最好学何生多一~二個小三😇😆✌️💯🎉
的確如此,人都係要有頭家才可以😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆