上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  255.4k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 20:48 發表 查看引用來源
我識個D合講技師点解被捉,放心啦,小D人去重好😁😂
九師兄你之前究話酒店場+40樓好安全,今日就係大掃除,jc走遲D都死,有D仲要躲廁所兩粒鐘先敢出尼😵

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 21:20 發表 查看引用來源
九師兄你之前究話酒店場+40樓好安全,今日就係大掃除,jc走遲D都死,有D仲要躲廁所兩粒鐘先敢出尼😵
边個講你聽?点解要躲厕所?吾合理😂全部捉就話,穿好衣服正常按摩捉乜?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 21:35 發表 查看引用來源
边個講你聽?点解要躲厕所?吾合理😂全部捉就話,穿好衣服正常按摩捉乜?
九C兄你鍾意信好唔信好,都冇所謂囉,反正事實歸事實,呃你嚟托咩

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 21:35 發表 查看引用來源
躲廁所嗰啲技師梗係著唔切衫啦,攞住啲衫9秒9走去廁所.正常按摩梗係唔會捉啦.40樓係咩野場你估公安唔知咩?

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 21:38 發表 查看引用來源
九C兄你鍾意信好唔信好,都冇所謂囉,反正事實歸事實,呃你嚟托咩
係都吾关我事,我又冇上去,上去二次甘大把🤗,最好冇人去😂😁得閒八下先😎

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 21:44 發表 查看引用來源

躲廁所嗰啲技師梗係著唔切衫啦,攞住啲衫9秒9走去廁所
好多故事聽,過引😂不過我知照常營業😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 21:48 發表 查看引用來源
講緊40樓喎,你知照常營業?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 21:48 發表 查看引用來源
咪吹水唔抹咀

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 21:20 發表 查看引用來源
剛看看40樓經理V7朋友圈,一遍空白,冇哂jc相同皇庭廣告

証實左了消防员來了查消防,或許消防主管上网看边间報告出位去边间😁😂芙仔~平安~喜悦~下一站😂其它時光吹得最行早就查跟着40楼😂我就约妹子外出唱歌~泡泡浴安全好多😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆