上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
2.2k  152.5k

引用:
原帖由 刷機神人 於 2020-5-8 00:11 發表 查看引用來源
樓上有酒店岩哂喎😏😏😏
哈哈 你諗多左

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-8 12:37 發表 查看引用來源

哈哈 係我冇能為力去服侍多d🙈🙈🙈
無話邊個服侍邊個嘅 大家都享受就得啦🙈

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-8 12:05 發表 查看引用來源

其實我都冇點樣服侍佢🙈🙈🙈
我知,師妹唔喜歡服侍人

不過,我淨係知道,妳好享受整個過程,係咪?

引用:
原帖由 BlueBrick 於 2020-5-8 12:56 發表 查看引用來源

無話邊個服侍邊個嘅 大家都享受就得啦🙈
嘻嘻 你岩

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-8 13:02 發表 查看引用來源

嘻嘻 你岩
如果其中一個服侍 另一個又其實唔係好想服侍 咁大家都唔享受就無意思了 哈

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-8 12:05 發表 查看引用來源

其實我都冇點樣服侍佢🙈🙈🙈
就算你無點服侍佢
你既反應, 視覺上已經好大享受

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-8 12:21 發表 查看引用來源
之前sd嘅第二輪pm 已經處理完😝😝😝 11號先會再Sd🙈🙈🙈 因為今日師妹又要出街 聽日後日又星期六日 費時你地爆我pm又或者星期六日你地覆吾到🙊🙊🙊 ...
你咁睇少我覆唔到 : ^)

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-8 12:21 發表 查看引用來源
之前sd嘅第二輪pm 已經處理完😝😝😝 11號先會再Sd🙈🙈🙈 因為今日師妹又要出街 聽日後日又星期六日 費時你地爆我pm又或者星期六日你地覆吾到🙊🙊🙊 ...
呢幾日都要忙公司搬遷同母親節
我都少時間🤣🤣

好似射晒入去....中出喎
引用:
原帖由 araz 於 2020-5-8 00:18 發表 查看引用來源
衰人呀 霸左我個#1000 哼
-----------------------------------------------------------------------------------------

人夫休息左一陣 就扮好攰 開口講:‘你自己坐上黎啦 我頭先服侍到你好攰!’ ...

引用:
師妹send完既話大家正常都即日回覆啦😊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆