上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.6m

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-7-14 10:53 發表 查看引用來源

呢啲真係要慢慢嚟架!都未摸清對方個底
幾日貨仔就又要摸又話要扑野 注定失敗啦
咁咪係!真係走寶!又益咗Kenny哥!😬

引用:
原帖由 taoyuen 於 2022-7-14 10:17 發表 查看引用來源

咁之後同Ally係點約嘅呢?係咪佢發訊息俾你:"Kenny我想扑野呀!"?
同埋,當中顯然係牽涉到信任同尊重,不過一方面Wendy可以同補習哥哥搞,但係唔俾男朋友摸。都幾特別。亦反證樓主魅力有多高! ...
師兄Kenny哥的戰咯不採取主動,溝女要有耐性,任何一個女性重要有身材條件一定楝啱先比你上,有得上都要百感覺不可急,條女就有排你食

引用:
原帖由 ncp81 於 2022-7-14 12:13 發表 查看引用來源
師兄Kenny哥的戰咯不採取主動,溝女要有耐性,任何一個女性重要有身材條件一定楝啱先比你上,有得上都要百感覺不可急,條女就有排你食
師兄都好有心得!😉

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-13 22:17 發表 查看引用來源
Part 26
跟住落黎2個月,我慢慢放低左Miki拍拖既事,應該話冇乜心力去諗,老細正式升左我,升左職之後冇之前咁忙,但每日都要有野做決定,壓力反而仲大,但生活係改善左,小弟都學人揸車了._.
至於Ally,我地有冇扑野?
有,但其實Ally唔 ...
終於等到你出文

好故事,青春真好!樓主好性福,因為人品好

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-13 22:19 發表 查看引用來源
之後幾part我決定再寫過,搞清個時序了
但又打打下好鬼多,又要分2 part出了
好開心可以見到師兄回歸

回覆 1006# kenny_love 的帖子

喂阿~你偷懶🥲🥲🥲

加油
Miki 可能重係留住比你
男朋友要唔到佢隻豬跟住同佢分手💔

支持!!!!!!!!

樓主而家開始吊我地癮 唔係日日更新🤣🤣🤣
係咪執第二劑Wendy先 快啲出Post啦

上一頁下一頁