上一頁下一頁
發新話題

內遊發問+ 解答區!! 記得click 回覆主題黎問問題呀..(版面問野會扣分)

收藏  |  訂閱
1.1k  100.8k

引用:
原帖由 abc19860419 於 2006-9-29 10:00 AM 發表
我想問下, 深圳去廣州既火車, 如果我去餐車食唔食得煙ga??
大陸d火車好似唔得

引用:
原帖由 Tami^^ 於 2006-9-29 10:10 AM 發表

雄師OK 嗎 71 號 女女 13798923%!(
你可以叫佢幫你book sn 房:smile_38::smile_15:
Tami^^兄 71號女女 13798923%!( 得8個位既 唔係11個位既咩 可唔可以話我知?

引用:
原帖由 ilovechinfai 於 2006-9-29 11:21 AM 發表

Tami^^兄 71號女女 13798923%!( 得8個位既 唔係11個位既咩 可唔可以話我知?
Already pm la:smile_38::smile_15:

引用:
原帖由 timothylam 於 2006-9-28 04:32 PM 發表

有幾間 club 都唔錯, baby face(係上海有幾間), 官邸 (係個公園入面,唔記得個公園叫咩名,隔離有間叫 97, 附近有間錢櫃係全上海最大o既) 淨係知呢兩間, 希望幫到你.
我下星期會去上海,請問淮海中路附近有無邪骨介紹&有無門路可以叫女女上房玩呢?

引用:
原帖由 東星耀揚 於 2006-9-29 11:12 AM 發表

大陸d火車好似唔得
仲有一般廣深線火車都冇餐卡....

想問sn 話o既日式.....跟其他式有什麼不同.....係咪有水床和BM呢.....??請指敎......

引用:
原帖由 Warrior99 於 2006-9-29 02:31 PM 發表
想問sn 話o既日式.....跟其他式有什麼不同.....係咪有水床和BM呢.....??請指敎......
日式其實係"塔塔米"既房間, 冇床要訓地下......

引用:
原帖由 yfuckboy 於 2006-9-29 12:09 PM 發表
想問..如果係羅湖皇崗..有咩地方..有model玩?? 高度少少..價錢唔係問題...最緊要樣靚....有咩night club好介紹??重質~~
If money is not a problem why you don't go Macau
:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆