上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  281.5k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-15 17:35 發表 查看引用來源
一定啦,落雨咁唔方便,希望今晚唔好落雨啦😭
羅湖兄噚晚有冇上去?今日天氣咁差,上面嘅JC好須要大家安撫!😅

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-17 07:40 發表 查看引用來源
件1500甜心,咁撓埋你对手上巴黎人定過对面喜來登炮房,定自己酒店
千五元,要用金戈,
https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/074 ...
我住巴黎人,唔好玩,半死魚,得外表😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-17 13:37 發表 查看引用來源

羅湖兄噚晚有冇上去?今日天氣咁差,上面嘅JC好須要大家安撫!😅
同朋友過左馬交博殺,尋晚先返黎😁天氣差最好去澳門,酒店駁酒店,全路有遮頭,外面咩世界都唔知🤭

我昨日就憨狗狗上左去,過完福田關,大雨到。最後揀最近的東方棕泉,一路行全是水氹,一雙波鞋入哂水,原來是紅雨,中伏!咁大雨,東方大堂竟然坐滿人😨 今次決定搵上次按腳的做鬆腿,点知佢上緊鈡,個客又加鈡,卒之要個幾鐘先到我。佢瘦底小籠包,但係我喜歡個 type ,鬆腿都不停摸棍,幾正!最後都忍唔住誘惑,入房鬆,好L貴😓

回覆 393# 羅湖之友 的帖子

師兄可否pm邊度同技師no.

引用:
原帖由 不能打出堅持男 於 2023-6-18 19:19 發表 查看引用來源
我昨日就憨狗狗上左去,過完福田關,大雨到。最後揀最近的東方棕泉,一路行全是水氹,一雙波鞋入哂水,原來是紅雨,中伏!咁大雨,東方大堂竟然坐滿人😨 今次決定搵上次按腳的做鬆腿,点知佢上緊鈡,個客又加鈡,卒之要個幾鐘先到我。佢瘦 ...
大陸去水系統好差,所以落雨我都唔鐘意北上😁棕泉咁樣玩要幾錢埋單?貴少少無所謂啦,最緊要玩得開心🍻

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-19 04:54 發表 查看引用來源
大陸去水系統好差,所以落雨我都唔鐘意北上😁棕泉咁樣玩要幾錢埋單?貴少少無所謂啦,最緊要玩得開心🍻
彩虹妹妹黎左香港哦,各位想試既師兄把握機會囉😁

回覆 1066# 羅湖之友 的帖子

5个鈡錢+簽2舊+轉帳5舊。房費我沖卡免費送,總計千三,真係唔值😓

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-19 04:56 發表 查看引用來源
彩虹妹妹黎左香港哦,各位想試既師兄把握機會囉😁
拉維啲女全部系深圳過去,系香港玩得放好多

引用:
原帖由 不能打出堅持男 於 2023-6-18 19:19 發表 查看引用來源
我昨日就憨狗狗上左去,過完福田關,大雨到。最後揀最近的東方棕泉,一路行全是水氹,一雙波鞋入哂水,原來是紅雨,中伏!咁大雨,東方大堂竟然坐滿人😨 今次決定搵上次按腳的做鬆腿,点知佢上緊鈡,個客又加鈡,卒之要個幾鐘先到我。佢瘦 ...
號碼系幾多呀🙏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆