上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-21 03:07 發表 查看引用來源

咁乖仔!
師妹,乖仔有好多種:

A) 玩夠嘞,識返屋企既乖仔。
B) 從未玩過既乖仔。
C) 對女性興趣不大,有其他更感興趣既事去玩既乖仔。
D) 其他。

師妹想要邊種乖仔?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-21 03:08 發表 查看引用來源

Total 9 分,咁仲有1分喺邊樹?
其實呢1分唔係男人做得唔夠好,係等女生沉迷既喘息位。
男人做事唔係刻意唔完美,而係唔好去得太盡,女生先期待下次又有咩有趣既地方。
女生呢,一旦對她們好得太過龍,佢地會有自我清醒/懷疑機制: 呢個男人係唔係真醒架?呢個男人係唔係對其他人都咁架?
最好係去到呢個臨界點前就停,等女生會沐浴成個都良好氣氛係最好既。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-21 12:10 發表 查看引用來源
留响屋企就舒服。出街就多姿多彩。

兩樣都享受。
師兄,而家既天氣,都可以出多D街既,始終香港一年最舒服係家陣。

引用:
原帖由 dragonbone 於 22/11/2021 12:15 發表 查看引用來源

男人做事唔係刻意唔完美,而係唔好去得太盡,女生先期待下次又有咩有趣既地方。
女生呢,一旦對她們好得太過龍,佢地會有自我清醒/懷疑機制: 呢個男人係唔係真醒架?呢 ...
原來係咁,真係多謝龍師兄嘅講解,唔怪之得啲女士成日話阿星差啲啲,原來就係呢啲😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-21 12:38 發表 查看引用來源

阿吉貓唔俾龍師兄講緊5分係滿分,7分已經令女方喜出望外,然後再加多兩分,女方直頭自動自覺投懷送抱咩😬
師兄,其實不如簡單講,男人未出手,女生已投懷送抱時,男人仲會唔會俾呢9分出黎?
男人9成最失敗既地方係分數倒數,同女生見得越多,成個遊戲已玩過晒,就會一次比一次低分付出。
女生最唔明既地方係想男人做多D,卻又一次比一次將底線打破去配合,更不可能取得對方付出。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-21 16:01 發表 查看引用來源

咁師兄要揾個嚟幫下手先得😬
我諗師兄公開招募,都會有好多靚女想幫手呢。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-22 07:28 發表 查看引用來源

你win 晒
其實想開心,好多時心態重要過周圍外在既事情。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-22 12:16 發表 查看引用來源

師兄,而家既天氣,都可以出多D街既,始終香港一年最舒服係家陣。
呢幾日略凍。我諗,來個bbq都正!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-22 12:15 發表 查看引用來源

女生呢,一旦對她們好得太過龍,佢地會有自我清醒/懷疑機制: 呢個男人係唔係真醒架?呢 ...
要花好多心思先啱啱好喎…

又就到聖誕,今年預備什麼禮物,做些什麼,都傷腦筋呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 22/11/2021 12:19 發表 查看引用來源

師兄,其實不如簡單講,男人未出手,女生已投懷送抱時,男人仲會唔會俾呢9分出黎?
男人9成最失敗既地方係分數倒數,同女生見得越多,成個遊戲已玩過晒,就會一次比一次低分付出。
女生最唔明既地方係想男人做多D,卻又一次比一次將 ...
其實男女感情事並唔係加減數咁簡單直接,而且出面好多師兄會覺得只要我對你好,你就應該對番我好;點解我對你好,你竟然話只當我係朋友?

阿星想講,就係師兄所講嘅做咗幾多,做嘅究竟係男人問女人想要嘅嘢,定係男人發現女人欠缺嘅嘢。

成日都係:“我有呀,你冇,我俾你。”嘅交換模式,係女都對你冇心情啦。唔係間唔中有啲驚喜,間唔中有啲激氣,間唔中有啲回味,女方點會念兹在兹都係呢個男人呢?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆