上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 22/11/2021 14:42 發表 查看引用來源
我諗師兄公開招募,都會有好多靚女想幫手呢。
又收錢又揾女學員,呢樣阿星已經成日做囉喎,俾得錢嘅係貴客嚟嘛,某奶油收咗錢仲要佢哋幫手做嘢啫,雖然阿星用得巧開心😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-22 14:47 發表 查看引用來源
要花好多心思先啱啱好喎…

又就到聖誕,今年預備什麼禮物,做些什麼,都傷腦筋呢。
HAHA......我無刻意架。
其實我上星期先送完野,完全無原因,因為一見件野,覺得啱佢。
咁當然,開心日子有禮物又好似份外開心,而家買野都易既,網上好多腦洞大開既產品,買得啱,師兄,果晚就另一個洞大開架啦。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-22 14:44 發表 查看引用來源
呢幾日略凍。我諗,來個bbq都正!
師兄,Check清楚果度俾唔俾BBQ喎,HAHA.....

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-22 15:08 發表 查看引用來源

其實男女感情事並唔係加減數咁簡單直接,而且出面好多師兄會覺得只要我對你好,你就應該對番我好;點解我對你好,你竟然話只當我係朋友?

阿星想講,就係師兄所講嘅做咗幾多,做嘅究竟係男人問女人想要嘅嘢,定係男人發現女人欠缺 ...
所以男女有意,上床從來都唔係遙遠事,但究竟係1Q就88定咩,我估長玩反而最難,要長keep就更講究技巧。
而呢度,好似好少人分享呢方面,只係講點扑到條女多。

引用:
原帖由 dragonbone 於 22/11/2021 18:17 發表 查看引用來源

所以男女有意,上床從來都唔係遙遠事,但究竟係1Q就88定咩,我估長玩反而最難,要長keep就更講究技巧。
而呢度,好似好少人分享呢方面,只係講點扑到條女多。 ...
哈哈,大家都只講做乜(上床),點樣做(18般武藝),就係冇人講點解去發展呢段關係,點解係呢個人,然後就係唔明白點解人地派張好人咭,明明做哂所有嘢,就係唔得米😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-22 18:48 發表 查看引用來源

哈哈,大家都只講做乜(上床),點樣做(18般武藝),就係冇人講點解去發展呢段關係,點解係呢個人,然後就係唔明白點解人地派張好人咭,明明做哂所有嘢,就係唔得米😬 ...
所以應該搵人開個post,講下女生點樣keep到條仔對自己既熱情,男人又keep到女方對自己仲係火辣辣先係。

引用:
原帖由 dragonbone 於 23/11/2021 18:13 發表 查看引用來源

所以應該搵人開個post,講下女生點樣keep到條仔對自己既熱情,男人又keep到女方對自己仲係火辣辣先係。
嘩,師兄,高難度動作嚟喎呢啲。阿星最多只敢講教人喺有8成把握嘅情況之下去追男仔追女仔,但係人性係多變嘅,喺一段關係走向穩定之後,人,無論男定女,都習慣將事情恆常化:覺得事情係必然嘅,覺得所有事都係老奉,覺得對方付出係正常;而自己就冇責任去付出。

更加多嘅時候,其中一方會不停付出,甚至付出咗都唔出聲,甚至縱容對方變本加厲,甚至只會啞忍去祈求關係嘅延續,直到有一日,不停付出嘅一方覺得好攰,好傷心,好不忿,然後怪責對方只係不停需索,從來冇為佢諗過,考慮過,體諒過。

分開,好似都係必然嘅結果,一個人不停付出然後不斷指責對方嘅不是,另一方甚至唔知自己做過啲乜就已經俾人怪責,關係變得扭曲,變得奇怪,變得令人灰心。咦,阿星好似越講越興奮,講到唔知去咗邊添。

人性係多變嘅,要開始一段關係好容易,但係維持一段感情好困難,除咗雙方都需要為對方設想之外,放多啲心思喺對自己好,令自己成長,打扮下自己都係一個好方法;成個人只為對方付出而做到忘記自己,並唔係愛嘅表現,識得愛自己,先會有能力愛其他人。😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-23 18:13 發表 查看引用來源

如果真係有呢啲咁嘅舖,
大家相輔相成,
相互學習,
咁都唔錯。🙂

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-24 08:44 發表 查看引用來源

嘩,師兄,高難度動作嚟喎呢啲。阿星最多只敢講教人喺有8成把握嘅情況之下去追男仔追女仔,但係人性係多變嘅,喺一段關係走向穩定之後,人,無論男定女,都習慣將事情恆常化:覺得事情係必然嘅,覺得所有事都係老奉,覺得對方付出係正 ...
師兄,又或咁講,而家係長keep SL,而唔係正印,分別其實非常之大,因為投入得黎要識抽離,重視對方又要放得低對方,HAHA,其實都幾自虐。
反而更多人選擇算數唔要就唔要,揀下一件好過。
師兄講既情況,正正就係溝時就正菜,溝完食完就尤如配菜,有人仲好鐘意食,有人唔收錢送埋上枱都撥開唔想食。
其實要另一半繼續緊張同留意自己,往往唔係對佢好,而係令自己upgrade,等對方知自己升緊level,佢唔捉緊D,自己唔接受都好都會有好多異性埋身,呢樣先係最殺食。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-24 10:37 發表 查看引用來源

如果真係有呢啲咁嘅舖,
大家相輔相成,
相互學習,
咁都唔錯。🙂
直情係正,我識左一位人妻,未見過真人,但如果我係教師級,我估佢係博士級。
佢對男人好有一手,基本佢講,男人都係分幾個階段,大部份都係離唔開最終會熱情冷卻,只有少數,係極少數可以SL黎講都仲係好好,記住係用好黎形容,因為佢講有更多SL係死唔斷氣式維持,其實好Q慘。
因為舉例女生因為自己條佬不足先要外求,點知外求果件又係慢慢退化,變左屋企果件同街外食緊果件都廢,先係最慘。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆