上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-25 17:25 發表 查看引用來源

食唔食真係好次要,可能阿星嘅要求特別麻煩,又或者特別奄尖,仲有可能因為既然係食,點都要識個好嘅關係,阿星約唔得幾多人,約到又過唔到阿星心理關口。阿星係唔明,咁多人話好難識到女伴,長線就話難維持啫,幾個月嘅都咁難揾咩?

...
會唔會難就係難在……僧多粥少。😅😅

又或者,男人想短炒所以難搵,女生想長揸亦都無貨呢?即剛好要既唔一樣。

引用:
原帖由 dragonbone 於 25/11/2021 21:58 發表 查看引用來源

會唔會難就係難在……僧多粥少。😅😅

又或者,男人想短炒所以難搵,女生想長揸亦都無貨呢?即剛好要既唔一樣。
星多就話啫,僧多粥少係某問題嘅,有demand就會有supply,家下嘅demand同supply都唔吻合,生意都某得做啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-26 09:48 發表 查看引用來源

星多就話啫,僧多粥少係某問題嘅,有demand就會有supply,家下嘅demand同supply都唔吻合,生意都某得做啦😬
都唔係架師兄,呢度都有D師妹間唔中出下post派下福利,去衝去試就係機會。
唔好理demand supply住喇,HAHA......
一齊讀心先啦,讀下女生心思。

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/11/2021 10:58 發表 查看引用來源

都唔係架師兄,呢度都有D師妹間唔中出下post派下福利,去衝去試就係機會。
唔好理demand supply住喇,HAHA......
一齊讀心先啦,讀下女生心思。
唏,讀心有幾難,嚟報名讀阿星個星星讀心聲班,做個讀心神探話都某咁易😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-26 11:33 發表 查看引用來源

唏,讀心有幾難,嚟報名讀阿星個星星讀心聲班,做個讀心神探話都某咁易😬
HAHA......師兄,開班就大把人報嘞,黎緊有可能會興都似。
係男人都想知女生心思呢~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/11/2021 15:45 發表 查看引用來源

HAHA......師兄,開班就大把人報嘞,黎緊有可能會興都似。
係男人都想知女生心思呢~~
都係,教男人睇女人,然後留返睇完之後點做下一班先教,賺到笑😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-22 12:09 發表 查看引用來源

師妹,乖仔有好多種:

A) 玩夠嘞,識返屋企既乖仔。
B) 從未玩過既乖仔。
C) 對女性興趣不大,有其他更感興趣既事去玩既乖仔。
D) 其他。

師妹想要邊種乖仔?
...
乖仔?師妹一向喜歡叻仔靚仔

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-25 12:11 發表 查看引用來源

博士級人妻令我明白到,今時今日既女生,已經唔再係等條佬為所欲為,佢地都會主動出擊。
佢有同我講,一開始如果唔係佢老公唔好,佢唔會出去,點知一試,好似撻著左,好玩到不得了,佢既見解,感性一面可以講有D卑哀,事實一面睇就係女人 ...
我啲男性朋友都係咁講,出軌,梗係要搵件靚女啦!淨係講心咩!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-27 23:17 發表 查看引用來源

乖仔?師妹一向喜歡叻仔靚仔
kat姐的要求一向在高水平線之上。😁

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-27 23:27 發表 查看引用來源

我啲男性朋友都係咁講,出軌,梗係要搵件靚女啦!淨係講心咩!
但如果能力不足,
溝不到靚女又如何呢?😅🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆