上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-11-28 20:31 發表 查看引用來源
就快4年,托賴。

講到男女博弈,自問遠不及龍兄星兄。反而喺Soso身上學到不少。而家純綷以心相待,總算保持到熱度。

呢幾年個心真係定咗,可以專心做好自己。 ...
男人每個階段都追求唔同既野滿足自己,師兄同Soso既長久非常難得。
我就都一早專心係其他興趣之上。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-11-28 20:33 發表 查看引用來源
你好後生啫!
呢幾年成日見啲6字頭叔叔show肌。又成熟喎,真係超型。
6字頭都有心有力,就堅啦。
我而家都有操架,下個月跑添喎。
但最近鐘意拎起本書黎讀,一動一靜下比以前更易投入啊。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-29 11:42 發表 查看引用來源

男人每個階段都追求唔同既野滿足自己,師兄同Soso既長久非常難得。
我就都一早專心係其他興趣之上。
龍兄有咩興趣玩下?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-29 11:44 發表 查看引用來源

年齡只係一個數字。如果個平衡攞得舒服,我相信呢個習慣會到老。呢排睇咩書?

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-11-29 11:03 發表 查看引用來源
托賴🙇🏿。
回想返,以前做好自己,某程度係為咗吸引周邊女士嘅目光。而家做好自己,真係為咗做好眼前呢件事。可能因為個心滿足咗唔再心野,可以好好專注返自己。 ...
專注令自己進步是很特別的旅程… 不需要等待其他人的欣賞。

不過我覺得,做好自己就有欣賞目光呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-29 11:44 發表 查看引用來源

師兄下月有什麼比賽?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-24 14:41 發表 查看引用來源

在阿星嚟講,無論正印又好,情人都好,朋友亦係,有感情連繫嘅關係就需要用心去維持。正正就好似師兄引述呢位人妻所講,情人如果耐咗就同屋企入面個男人一樣,出面又係咁屋企又係咁,創傷仲大。誠信唔係一朝一夕形成,但係破壞就只 ...
男人,女人,先祈唔好放棄治療喎…

有得上讀心班,我估會爆滿。

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/11/2021 11:34 發表 查看引用來源

HAHA,開班教再整埋個speed dating,賺多筆。
其實講笑,女人有時都唔知自己想要乜,呢D先難捉摸架。
就係唔知想要乜先容易,只要你可以俾個方向佢,佢就會對你欽敬有如滔滔江水連綿不絕,又有如黃河氾濫一發不可收拾㗎喇😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 29/11/2021 14:42 發表 查看引用來源
男人,女人,先祈唔好放棄治療喎…

有得上讀心班,我估會爆滿。
開班好容易㗎😬

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-11-29 12:34 發表 查看引用來源
龍兄有咩興趣玩下?
股市同樓市,我發覺全世界係得香港可以咁樣玩。
即真係唔識既被佢玩(個市),識既又唔一定玩得叻。
但咩人都講到自己好似高手一樣既見解,真係好有趣好有挑戰性。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆