上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.6m

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-7-19 04:18 發表 查看引用來源

可能Ally 開始吃醋啦⋯⋯
Ally可能要攤牌啦,樓主,你點揀?

引用:
原帖由 冰天雪地6 於 2022-7-19 07:43 發表 查看引用來源

Ally可能要攤牌啦,樓主,你點揀?
亦可能同Miki一齊來。

回覆 1070# cococaobrownie 的帖子

似 兩個甘frd 既都攪左幾次

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-19 02:22 發表 查看引用來源
Part 27
於是我膽粗粗落去,落到樓下,我諗左幾分鐘,諗好哂點樣屌個男仔,準備好就走出去。
結果...原來個男仔已經走左._.各位Ching好似好膽心我落去會出事,放心我除左嗰次之外係冇見過個男仔XD冇得型嚕。
我圍住宿舍附近行 ...
果然小別勝新婚,Wendy瘦咗但胸冇細到,呢啲最正!睇來有機會破Miki處啦!😉

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-7-19 04:48 發表 查看引用來源
師兄同佢講有排都未搞完
Wendy邊個有你咁大食呀!😉

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-18 18:22 發表 查看引用來源
出住先,聽日先校對返
最後一句個whatsapp先係精品

Ally同Miki一齊响長洲, 會唔會一齊返Hall呢?

回覆 125# kenny_love 的帖子

師兄係兩條女之間,隨時有3P玩

睇咗咁耐, 現在覺得其實Miki都唔係咁好, 佢又唔主動, 有時溝女都要條女主動先好玩, 要相方有互動。一味咁被動的女好麻煩, 溝耐D會厭。不過這種女就係適合做女神, 幻得幻失最令人掛念

反而Ally這種女仔就善解人意, 又唔會比壓力男方, 但佢又大聰明, 好難厄到佢, 所以Ally係適合拍拖但唔適合結緍

Wendy這種女仔就唔太聰明, 但會有返小小主動, 厄佢又唔難, 同樣相處無壓力,  拍拖結婚都適合

Wendy話屋企裝修, 以為會去你屋企暫住之後才食, 估唔到即刻食埋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆