上一頁下一頁
發新話題

小公主化身小女傭 (完)

收藏  |  訂閱
693  61.7k

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-5-1 04:09 PM 發表 查看引用來源
HB其實同我都係一樣架!

點一樣?????

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 04:06 PM 發表 查看引用來源

好啊,我一定回復你。
多謝你喜歡我的文章阿
除了因爲HB跟你的他相似外,還有什麽原因?
係惡惡地個陣最似, 不過你HB 有時係因為攰, 有時都係為你好呀...
我o個個呢... 其實係 "兇" 我居多, 不過我都會 "兇"返佢轉頭架, 但係好快趣我又變返好似小貓咁
同埋你HB 其實同你玩好多野呀... 我o個個無架, 有時我都會引下佢... 個日佢會開心d 架, 會好錫好錫我, 溫柔好多...
不過無HB 咁落力... :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 16:11 發表 查看引用來源

點一樣?????
一樣係男人...哈哈!!

引用:
原帖由 littlelips 於 2010-5-1 05:42 PM 發表 查看引用來源

係惡惡地個陣最似, 不過你HB 有時係因為攰, 有時都係為你好呀...
我o個個呢... 其實係 "兇" 我居多, 不過我都會 "兇"返佢轉頭架, 但係好快趣我又變返好似小貓咁
同埋你HB 其實同你玩好多野呀... 我o個個 ...
我同HB玩甘多野,其實都係我準備。除了震旦係HB買,其他都係我自己上網買。攪下新意思,吸引下HB...
我對個個都會惡,係對HB唔會。HB有時候對我少少惡(一句半句),不過唔大聲地。HB都好錫我架
如果你想玩多d野,不如自己買,然後同bf玩啦。

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-5-1 06:12 PM 發表 查看引用來源
一樣係男人...哈哈!!
都有條龍

我係咪應該開始寫round 2呢?
呢晚HB條龍好厲害
巨龍巨龍.....你真勁。

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 18:44 發表 查看引用來源
呢晚HB條龍好厲害
公主馴龍記....round 2.....

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 06:38 PM 發表 查看引用來源
我同HB玩甘多野,其實都係我準備。除了震旦係HB買,其他都係我自己上網買。攪下新意思,吸引下HB...
我對個個都會惡,係對HB唔會。HB有時候對我少少惡(一句半句),不過唔大聲地。HB都好錫我架
如果你想玩 ...
佢唔會買野玩架... 我都係買d sexy 野引佢咋... 通常都係好靚o既bra bra
我對個個都會惡,係對HB唔會。<--- me2
等你round2 yeah~~

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 18:44 發表 查看引用來源
呢晚HB條龍好厲害
呵…咁你要形容下啦!

引用:
原帖由 littlelips 於 2010-5-1 07:22 PM 發表 查看引用來源

佢唔會買野玩架... 我都係買d sexy 野引佢咋... 通常都係好靚o既bra bra
我對個個都會惡,係對HB唔會。
内衣呢d就最基本 HB喜歡深色.......女人味d....
你男朋友唔買玩具,你自己買,然後送給他

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆