上一頁下一頁
發新話題

愛露出自己日記@被搖控~~愛露妹露出 !! PART

收藏  |  訂閱
204  64.8k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-5 06:14 PM 發表 查看引用來源

強我?我會扮順從先,跟住搵機會渣佢蛋蛋,仲有我屋企有武器架
當他力盡的時候,你找渣佢蛋蛋。
你都幾曳曳咁wo

多謝你的分享呀~

請問樓主你而家通常係度玩"露出",我黎支持你的表演啦~

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-6-5 06:12 PM 發表 查看引用來源

你男友都是大頭仔嗎?
都唔算既!!!!!!!!

引用:
原帖由 yumi888 於 2011-6-5 06:30 PM 發表 查看引用來源

都唔算既!!!!!!!!
你會喜歡正常?定大頭仔呢?好奇問!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-5 12:53 AM 發表 查看引用來源
PART 2
尋日分享完外賣單野之後,睇左好多朋友仔既留言 ! 有支持既有唔信既都唔緊要啦 !
諗返自己點解會鍾意左露出呢? 又真係唔知喎 !
我記得第一次露出既時候係我向網上面識左個男仔 ! 佢唔算靚仔架不過唔知點解 ...
呢個係你第一個主人?
唔多覺佢啺你WO......

haha~好刺激丫~期待part 4~樓主好似開左兩個post~辛苦哂xd

引用:
原帖由 mrdunhill 於 2011-6-5 07:45 PM 發表 查看引用來源

呢個係你第一個主人?
唔多覺佢啺你WO......
佢唔係我主人 ! 我當時當佢係男朋友架

外賣仔咁�情,肯定要去食嬫餐!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-5 09:24 PM 發表 查看引用來源

佢唔係我主人 ! 我當時當佢係男朋友架
你而家有主人?定男友呢?

PART 4
講反當時我震晒咁,同埋個心成日覺得帶位條友仔係見到我著褲既 ! 即係佢見到我冇著底底啦
因為佢隻眼一路都係望實我下面既 !咁我唔理佢啦行反去我男友個位度先啦,返到去佢問我仲夠唔夠膽唔聽佢話 !
我話唔敢啦 ! 唔好罰我啦 ! 跟住佢要我去拎下一期比佢,咁我咪去囉 ! 點知去到,頭先個男仔就坐向書櫃個格卡位 !
佢見到我行埋黎冇理我,係咁用隻眼視姦我咁 ! 我去書架搵唔到本書,諗住反去啦,點知比我見到個男仔前面放左
3-4本跟住既期數咪返去同我男友講囉 !! 講完我男友要我去個男仔面前等個男仔睇完即刻拎比佢(係要我企向度等,即係要我比個男仔視姦)
可能個男仔知我等佢手上面本書我見佢都唔係睇 .... 剩係望我 ....
我咪同佢講可唔可以比左本書我先呀,佢話佢要睇喎,比左我先佢睇咩?
佢話一係比本書我先都得,不過要我陪佢睇其他書 !我唔制咪行返去同男友講囉 ! 點知佢話好仲拉我過去個男仔度放底我向個卡位一手拎左個3本書走
我想走個男既又唔比捉我坐低 !! 佢話佢睇書,要我自己上網睇野 ! 我見佢又真係睇書冇對我郁手郁腳喎 !! 咁坐左陣咪真係上網打機囉 ! (因為真係好悶)
因為係漫畫網吧打機通常要帶耳機架嘛 ! 打左2版轉埸境時我突然聽到聲 ! 我咪望下咩聲啦 ! 點知原來係個男仔吼我打機隻手第高左用手機影我個胸 ! 我好嬲!問佢做咩影我相 ! 叫佢 DEL 左佢 ! 佢話見靚咪影囉 ! 叫我放心冇影樣 ! 仲講好多讚我既說話,我都係唔制要佢洗左佢!點知佢向我面前比我睇返 D 相 !
NO ~~~ 頭幾張係佢頭先偷影我個胸既之後比我睇段片~~ 係頭先我男友搞我時同除晒我 D 衫佢都影底左 !!! 佢一路比我睇一路係咁話我本身係個淫娃
跟住仲同我講話其實佢同我男友係識既 ! 我男友話我好易上 !! 佢同我男友話交換  SP 玩 !! 我聽到好唔開心 ! 原來我男友咁睇我 ! 仲同我講我男友本身係有女友既

我當時嬲到即係同我男友講分手 ~~ 真係好傷心架 !!!!!:')
而呢個男仔之後亦成為我第一個主人  !! 如果你地想知我同第一個主人既野同我講啦 !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆