上一頁下一頁
發新話題

愛之魔力 揚威東瀛 #232 P.16 『細佬』東京奇遇記 终结編

收藏  |  訂閱
240  124.3k

最愛是誰?

引用:
原帖由 走甩小姐 於 2012-6-11 08:38 PM 發表 查看引用來源
雖然唔係咁睇得明你篇文章,anyway,我都會十扑你架!fighting^^

走甩小姐::smile_o15:
最愛是誰?
最近對一直以來都唔明嘅一個問題:〝最愛是誰?〞獲得〝答案〞!
原來人嘅〝最愛〞在未出現時,已經悄悄地藏於〝心底〞!
當佢出現時:你自然會感覺倒!(一見鍾情?)
如果你嘅〝感覺〞冇錯:時間會證明!
如果你嘅〝感覺〞錯咗:因了解而分開!
有啲伴侶不滿目前嘅另一半:不斷要求對方改呢道、變果道,其實想將對方改變成為自己〝心底最愛〞!

我諗呢篇-----小姐會明白!:smile_o07:

引用:
童裝批發外語原帖由 raadun 於 2012-5-12 03:43 AM 發表 查看引用來源

今晚(朝?) 加咗啲正相同從新整理過的文字(完來漏咗Post補充#2)。
由頭再睇,今次重可以參考埋啲靚相,一定好正!
無得輸~~~~

『細佬』學『寫生』(下)-----『細佬』東京奇遇記(5)

『細佬』奇遇系列----『細佬』東京奇遇記 --- 續台灣奇遇記 『細佬』做『相模』
『細佬』東京奇遇記(5)
『細佬』學『寫生』(下):smile_o13:

上文提要:我哋三條『麻甩仔』不知不覺啲『細佬』比啲『姣妹』嘅『淫樣』感染-----都扯起曬----因為啲牛仔褲好窄---------一眼睇曬!
            當我哋 (三個『男生』) 以為好過引果陣-----------果晚下半場嘅高潮先正正式開始!
           〝我哋去同啲靚仔剝光豬囉!〞--- 喺班『姣妹』羣中----我聽倒有把『鬼妹仔』嘅聲音!

〝我哋去同啲靚仔剝光豬囉!〞---------當我一聽倒呢句話--------〝點解我哋三條『咸濕仔』果晚會喺『呢種場合』出現?〞嘅種種『疑團』----------忽然間浮現『答案』!
主要係我哋唔夠〝醒目〞--------------冇認真分析以下嘅『疑團』:
1/ 點解淨得我哋三條『男生』被邀請 (其實重有好多男同事!) ?
2/ 嚟到個Function Room門口--------明明寫住〝Ladies’Night -- 女士之夜 --『男性』免進〞-------但係:點解约我哋嘅『八妹們』又比個紅色寫住我哋嘅名嘅『牌』----叫我哋勾住喺件T-shirt道-----咁門口果兩個女secure (警衛) 就笑淫淫、眼角生春咁望住我哋同開門比我哋入去呢個本來係『男生禁地』嘅 party?
3/ 點解果晚未有事發生喺我哋三個眉清目秀,身強力壯,充滿男性魅力嘅『靚仔』之前-------------條條『姣妹』同埋果兩個女secure (警衛) 歡迎我哋果陣時都露出眼甘甘、眉開眼笑嘅『淫樣』-----重上下打量-----------好似見到件係砧板上嘅肉,笑到花枝招展,好鬼燦爛好鬼淫蕩?
4/ 有啲『姣妹』喺酒店泳池游完水--------連衫都冇換--------重係著住啲薄薄T-back露釘嘅三點式泳衣-----重係好似喺我哋 (三個『男生』) 前面表演 (挑逗) 咁左摇右擺個Pat Pat 跳舞-----------點解?
            『答案』係---------我哋原來先正係果晚下半場嘅表演嘅『主角』!-------因為我哋三條後生『靚仔』 (全部喺北美大學畢業--------同啲鬼佬一齊工作---------直頭係鬼仔一樣!)------- 成日整古班『八妹』--------大家都〝好鬼friend!〞)-----------------
台灣仔叫Johnny、上海仔叫 Rex同埋我一有時間就成日同班『八妹』賭〝撲克牌〞------我哋其實研究過點樣〝出術〞-----班『八妹』成日輸-------就要比我哋〝懲罰〞--------主要係比我哋〝睇〞同〝揸〞Lin Lin 仔-------有時佢哋輸得勁--------重要比我哋舔同吮-------有時重會輕輕咬下!
            點知果晚我哋就〝陰溝裡翻船〞!-------入咗班『靚妹仔』精心策劃嘅〝大報復〞圈套-----比佢哋一鋪番本!
            當時亞Rex因為係運動型--------反應快--------所以一個箭步--------衝向大門--------打開-------我同亞Johnny跟住上--------點知------但見Rex個背退返入嚟----------比果兩個女secure(警衛-----唔記得講-------係兩個充滿肌肉嘅黑人〝媽媽〞------對我哋啲斯文嘅『男生』----佢哋即係好似兩座山!) 捉住雙手-----班『淫妹仔』一哄而上---------夾手夾腳--------真係同佢剝咗光豬!--------重攞走晒佢啲衫褲------等佢任人魚肉!
            之後班『淫妹仔』就轉移目標-------笑淫淫----流晒口水咁望住Johnny同我-----我哋〝好漢不喫眼前虧!〞--------就同佢哋講:〝自己嚟......自己嚟!〞
            結局-----三條『咸濕仔』喺一大班美日港好潮嘅『淫妹仔』前面剝光豬!
            原來〝P先生〞嘅表演可以solo (單獨) 或者分上下兩部------上半場由佢包辦------下半場呢---------就由女顧客决定--------重可以相量同特別設計--------所以我哋三條『咸濕仔』就成為果晚下半場嘅表演『主角』!
           〝P先生〞見倒我哋已經準備就緒-----即係同佢嘅『裝扮』看齊--------光脫脫-------就同佢兩個著住三點式泳裝嘅鬼妹助手帶咗我哋到Function Room嘅中間背住一邊牆,對住班『淫妹仔』!
           〝P先生〞話要開始收學生------教我哋嘅『細佬』學『寫生』------班『淫妹仔』個個都眼甘甘睇實我哋嘅『細佬』------聽倒〝P先生〞嘅宣布----都齊齊笑到碌咗落地----彎晒腰----拍晒手掌!
           〝P先生〞話佢自己好專業-----佢『細佬』唔洗著任何保護衣物!-----但係我哋啲『細佬』因為冇練過-----好嫩-----所以一定要穿著保護衣物-------重叫班『淫妹仔』行近啲睇清楚4條『細佬』有乜唔同!
           〝P先生〞同我哋果陣真係表現出『專業』同『業餘』表演者嘅分別-------佢條長長嘅『細佬』在班『美少女』嘅眾目睽睽之下--------重係可以保持喺一個平常嘅狀態-------而我哋三條『細佬』呢?------就已經扯行晒----頭岳岳---好似週圍揾人去挑逗佢哋------又彈下彈下好似好興奮----露晒青筋---好羞家!

於是〝P先生〞叫佢嘅女助手同我哋三條『細佬』著保護衣物!
            亞Rex------平時好Man---因為成個體育健將咁嘅款頭 (我知佢冇女朋友----亦唔得閒拍拖!) -----條激凸嘅『細佬』比個sexy嘅女助手嘅手仔一揸------當時聽倒佢-----〝唉喲-----唉喲-----唉喲----咁叫!〞
            亞Rex條脹脹嘅『細佬』個『大頭仔』就停不了咁射啲精液出嚟----又白又結-----班『淫妹仔』睇倒WeWa鬼叫------大笑狂笑-------好鬼興奮-!----個女助手即刻縮手----等咗一陣----以為佢會O.K.-------- 又揸番亞Rex條『細佬』落佢纖纖嘅玉手--------點知亞Rex條『細佬』個『大頭仔』又繼續射啲精液出嚟---------個女助手惟有停晒手------可能係第一次見倒有條咁多精液射出嚟嘅『陽具』!
            當所有視線都集中睇住亞Rex條脹脹嘅『巨腸』,見倒已經再冇『靚女』嘅手手去搞佢-----------大家都以為果個『事件』已經告一段落------因為見倒地毡上面已經有好大量嘅〝精液〞!
            就喺果陣------但見亞Rex條重系扯起嘅『細佬』-----忽然自動岳咗一岳-----跟住彈下彈下------忍唔住咁-------射同攋咗啲同之前一樣咁多嘅精液!-------呢一刻-----真係將成晚嘅〝高潮〞推到最高峯!
            〝P先生〞嘅女助手跟住好專業咁同我哋三條『細佬』著咗套---------〝P先生〞就教我哋用『細佬』學『寫生』!
            亞Ann、亞May、BoBo同JoJo果陣走過嚟同〝P先生〞講--------佢哋都要學埋一份--------〝P先生〞話 :”No Problem!”-------搞到我條『細佬』成晚都好唔得閒!------做咗佢哋嘅御用畫筆-------- 到而家佢哋都成日話比人聽我哋5個係學『寫生』嘅同學----------同時向我送出會心嘅淫笑------連同狡猾嘅眼神!
            其他嘅『靚妹仔』都唔肯蝕底----嘻嘻哈哈搶住嚟要同〝P先生〞學『寫生』-------亞Rex同Johnny嘅『細佬』就過咗一個難忘嘅晚上!
            之後啲『靚妹仔』搶住嚟做我哋嘅『畫模』------有啲重同我哋合照-----同用我哋三條『細佬』做佢哋嘅『相模』!
            爭啲唔記得講:當啲女助手同我哋嘅『細佬』除番啲衫果陣-------發覺啲衫裡面全部都係〝精液〞!
    (續)   :smile_15:      
下期預告:
『大佬』貪玩闖禍-------------『假細佬』公開搞日本AV女優    :smile_o01:
『大佬』得食 (閪閪)『細佬』當災----公開比日本AV女優搞       :smile_o13:

『細佬』東京奇遇記(4)+(5)

『細佬』學『寫生』(上)
#100(Page7)(4) 『美少女』眼定定望住〝P先生〞嘅裸露身體--主要集中喺佢條『細佬』!
『細佬』學『寫生』(下)
#103(Page7)(5) 三條『咸濕仔』喺一大班美日港好潮嘅『淫妹仔』前面剝光豬!

『美少女』眼定定望住〝P先生〞嘅裸露身體--主要集中喺佢條『細佬』!

快啲到劉金發度留言!:smile_38:

贏哂

三條『咸濕仔』喺一大班美日港好潮嘅『淫妹仔』前面剝光豬!

『細佬』學『寫生』(下)
#103(Page7)(5) 三條『咸濕仔』喺一大班美日港好潮嘅『淫妹仔』前面剝光豬!

P先生、JohnnyRex 同我4條肉蟲同『靚女們』合照

『純情少女』培育為『淫蕩娃娃』

『純情少女』培育為『淫蕩娃娃』--------:smile_46:

『純情』係『少女』嘅------『表面』!
潛藏在每位『少女』嘅感官-----聯系住佢哋『女性』嘅『淫蕩』天性------所以人類得已延續!
秘訣係:溫柔----體貼----愛慕-----享受『少女』嘅『敏感』同『嬌嫩』----總之要全心全意令佢舒服!:smile_47:

實例::smile_o01:
我輕柔咁舔錫小嬌嘅全身每一寸嘅肌膚--------每一處敏惑嘅部份,細微到耳珠、手指、腳指、菊花-------我感受倒佢柔嫩温暖嘅嬌軀,微微顫抖,喉嚨發出〝唔..呀…. 唔..呀〞嘅鶯聲,挑動我『細佬』要佔有佢『小妹妹』嘅慾念,我埋頭喺小嬌白滑嘅一雙大腿之間,伸出火熱濕淋嘅舌頭上上下下咁舔住佢『小妹妹』,有時停住喺佢果粒細細嘅陰蒂,目的係想聽佢忍唔住而發出〝唉..喲.. 唉..吔.. 唉..吔〞嘅淫樂叫聲------將一個『純情少女』漸漸培育成為一個『淫蕩娃娃』!:smile_o09: :smile_47:

參閱:
#22(Page 2)補充回憶錄 7  小嬌重係處女,佢想將佢嘅〝初夜〞比咗我!:smile_o05:
#24(Page 2)補充回憶錄 8  將一個『純情少女』漸漸培育成為『淫蕩娃娃』!我感受倒佢柔嫩温暖嘅嬌軀,微微顫抖,喉嚨發出〝唔..呀..唔..呀〞嘅鶯聲:smile_o05:
#26(Page 2)補充回憶錄 9  滿弓待發、扯到行晒嘅狀況,根本冇得比我同我『細佬』選擇停不了咁射入去呢個而家我都難以忘懷嘅少女(處女) 陰户!:smile_o13:
#27(Page 2)補充回憶錄 10 『赤條條』咁感受住果啲柔軟嫩滑、濕濕暖暖、極富彈性嘅『陰肌』---導致狂出猛射果啲積壓咗成晚嘅精液 /『細佬』已經入咗一個濕漉漉、非常熱同軟綿綿嘅環境!:smile_o13:

引用:
原帖由 kwoksiuhang7980 於 2012-6-24 06:43 PM 發表 查看引用來源
贏哂

Thanks for support!

引用:
原帖由 我愛劉金發 於 2012-6-24 03:49 PM 發表 查看引用來源
快啲到劉金發度留言!:smile_38:
留過兼贊埋!:smile_o13:
Thanks for support! :smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆