上一頁下一頁
發新話題

**(再次來更新 Dec-2016) 決心醫治好陽痿~再度回來~原來咁多人等緊我~!!**

收藏  |  訂閱
746  441.1k

[deleted]

[deleted]

引用:
原帖由 londbell 於 2013-3-4 03:18 PM 發表 查看引用來源

確實,即使打J在生理上無直接害處,但可以從心理上做成害處

首先,正如ching所講,睇片睇慣正野,就會習慣左。我都開始衰喇,要睇某些特定種類先興奮,其他的會略差。

另一個問題,就係如果長期打J而無真正 ...
係啦...

都係年少無知...依家要睇特定片先易射~
好多CHING 都好快出野...唔係話串...我都幾想快D射...

可能習慣左打J 同睇片~
搞到真係插唔係咁識射~有時要插半個小時先射...有苦自己知.....
:smile_27:

[deleted]

引用:
原帖由 londbell 於 2013-3-4 03:28 PM 發表 查看引用來源

其實我地係咪應該上o個D網睇片時,只限制自己睇"MATURE",如果練到咁都輕易射到,問題就解決:smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔睇老強~唔睇學生妹~唔睇教師~唔睇女優

只睇重口味~~核突既都勃得起加射到~~
我諗到時一見自己條女一定射到套都穿啦~~~:smile_o13:
什麼犀利士~都不用吃!!!  :smile_30:

師兄 可唔可pm醫生資料同電話
唔該 因為我都有同樣問題
但我想問問果d男士健康中心有沒有效用???^^thank you

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2013-3-4 03:24 PM 發表 查看引用來源

係啦...

都係年少無知...依家要睇特定片先易射~
好多CHING 都好快出野...唔係話串...我都幾想快D射...

可能習慣左打J 同睇片~
搞到真係插唔係咁識射~有時要插半個小時先射...有苦自己知.....
:smile_27:
咁如果唔打飛機唔搞野一段時間
餓下佢
會唔會再搞就快d射呢

半個鐘先出既真係un到腰都斷

我,李立行 LEE Lap Hang,一見到妹妹仔就早洩.

我,李立行 LEE Lap Hang,一見到妹妹仔就早洩.  醫好 C Hing 個位醫生幫唔幫到我?

引用:
原帖由 Frederick410 於 2013-3-4 10:34 PM 發表 查看引用來源

咁如果唔打飛機唔搞野一段時間
餓下佢
會唔會再搞就快d射呢

半個鐘先出既真係un到腰都斷
試過餓一排係好D~~不過都要二十分鐘.............:smile_39:

可否pm醫生資料給我, 我同老婆結婚幾年, 近一年到最尾不能完事, 最近2個月硬一陣, 未埋位已經軟, 老婆已經有怨言, 可否pm醫生資料電話及地址.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆