上一頁下一頁
發新話題

[將軍超短文] 調教醜熟女 (續寫篇)

收藏  |  訂閱
119  13.5k

引用:
原帖由 淄青李氏 於 7-3-2017 08:31 發表 查看引用來源

2,
你話佢岩岩開始打波果陣???
我覺得你寫球星 , 都係寫佢地風光地位 , 加上一D做形特色
如果寫佢成名前 ... 咁就唔係球星 , 而只係普通人拉

當然 , 論做形特色洛文係一流 , 但我覺得佢做形又太嚇人
我係女 ...
洛文而家個樣到幾...:smile_o04:,咁樣要睇下你功力掂去作啦!
你所講啲女都OK,起我心目中得是非精兩位心穎同秀雯兩個:smile_o09:,較早前我作品"淫西"茱莉亞臉形似秀雯,樣子唔係講天仙咁氣質,各花各眼啦,但笑起上來有酒窩,身才更加無得頂啦:smile_o12:,要寫真係多

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-7 12:20 PM 發表 查看引用來源
洛文而家個樣到幾...:smile_o04:,咁樣要睇下你功力掂去作啦!
你所講啲女都OK,起我心目中得是非精兩位心穎同秀雯兩個:smile_o09:,較早前我作品"淫西"茱莉亞臉形似秀雯,樣子唔係講天仙咁氣質,各花各 ...
1,
... S兄你係咪有D雙重標準???
我寫醜熟女 , 自問寫到佢都算幾可愛 , 但就比你插 "我會發惡夢"
E+又叫我寫咁 "英俊" 既洛文???!!!
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

2,
秀文我本來覺得佢OK , 點佑越做越MK ; 心穎就太賓賓FEEL ...
我其實唔係咁鐘意 "仙氣" 呢個形容詞 , 因為佢係香港有個同意詞 ,
即係 "離地" ...

3,
點解 ... 點解本POST會變左4隻 "嬲豬" ???!!!:')

引用:
原帖由 淄青李氏 於 7-3-2017 17:06 發表 查看引用來源

1,
... S兄你係咪有D雙重標準???
我寫醜熟女 , 自問寫到佢都算幾可愛 , 但就比你插 "我會發惡夢"
E+又叫我寫咁 "英俊" 既洛文???!!!
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

2,
秀文我本來覺得佢OK ...
洛文同醜女兩回事,洛文本身唔係醜樣,只你穿環多咗變相惡樣,但有天賜異品,征服天下間女人,但醜女天生冇得改變:smile_o03:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-7 06:02 PM 發表 查看引用來源
洛文同醜女兩回事,洛文本身唔係醜樣,只你穿環多咗變相惡樣,但有天賜異品,征服天下間女人,但醜女天生冇得改變:smile_o03:
1,
你根本就係雙重標準 , 歧視醜女 ... :smile_35:

2,
講開D明星囡囡 , 你仲鐘意邊D???
或者我可以以佢地造範本 , 寫成色文呢 ...
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 8-3-2017 09:52 發表 查看引用來源

1,
你根本就係雙重標準 , 歧視醜女 ... :smile_35:

2,
講開D明星囡囡 , 你仲鐘意邊D???
或者我可以以佢地造範本 , 寫成色文呢 ...
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
人就有雙重標準啦,唔係歧視醜女,只不過你寫醜女老豆,三宋主席都嫌棄親生女啦!我再三睇多次你篇文,不足地方真係好多,你寫醜女護士長,雖然係醜,但係內心充滿愛心,自細想當護士,除咗有愛心之外,更有籍口接近男冇人,可以接摸男人那兒,有時更將自己自豪胸脯挨近男病人,或詐諦烏底腰露出小內褲吸引男病人,更可以幫行動不便病人,用尿壺點下男病人條JJ之類。。。不過寫丑角真係要技巧去寫作。

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-8 01:33 PM 發表 查看引用來源

人就有雙重標準啦,唔係歧視醜女,只不過你寫醜女老豆,三宋主席都嫌棄親生女啦!我再三睇多次你篇文,不足地方真係好多,你寫醜女護士長,雖然係醜,但係內心充滿愛心,自細想當護士,除咗有愛心之外,更有 ...
佢係有愛心喎 , 係有籍口接近男病人喎 , 係有時露下奶溝喎 !!!
至於其他 ... 咁我仲有其他文麻 , D花招點可以一次過用晒???

(S兄真係知我者也 ... 咁都UP我下一篇其中一個花招:smile_35: )

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-8 01:33 PM 發表 查看引用來源

人就有雙重標準啦,唔係歧視醜女,只不過你寫醜女老豆,三宋主席都嫌棄親生女啦!我再三睇多次你篇文,不足地方真係好多,你寫醜女護士長,雖然係醜,但係內心充滿愛心,自細想當護士,除咗有愛心之外,更有 ...
s兄唔係未星期五,就去左溝女吧(>﹏<)

其實我e+手上兩篇,一篇係玩另類淫語,一篇係保姆阿姨vs半身疸瘓男
所以你有講 而醜熟女無寫既,有d都會放係呢篇度。。。最快3月尾出,
但4月我一定要寫收皮作,所以如果呢篇3月出唔到,就要7/8月先出到

引用:
原帖由 淄青李氏 於 9-3-2017 17:45 發表 查看引用來源

s兄唔係未星期五,就去左溝女吧(>﹏
我同你一齊進退,你係唔會孤單嘅!我都再無時間寫,搵食緊要

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-9 09:47 PM 發表 查看引用來源

我同你一齊進退,你係唔會孤單嘅!我都再無時間寫,搵食緊要
1,
S兄都係寡佬???:smile_35:

2,
我其實又算太忙 , 係之前有八日全日堂要上 ,
又同人拗左幾次大交 ... 所以影響左進度
(小弟心靈極脆弱 , 心情唔好就寫唔到文 ^.^")

3,
咁我篇 "大將軍傳" 咪 ... 不過都唔急既 ,
我出得仲慢過你 ^.^"

引用:
原帖由 淄青李氏 於 10-3-2017 09:55 發表 查看引用來源

1,
S兄都係寡佬???:smile_35:

2,
我其實又算太忙 , 係之前有八日全日堂要上 ,
又同人拗左幾次大交 ... 所以影響左進度
(小弟心靈極脆弱 , 心情唔好就寫唔到文 ^.^")

3,
咁我篇 "大將軍傳" 咪 ... 不過 ...
你千其唔好愛我,我有愛人啦:smile_o01:

同人嘈少兩句啦,死好多細胞,

你篇大將軍傳原有兩輯,第一輯stand by隨時上,第二輯寫咗四成...餘下可能不見天日了:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆