上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 淫魔日記(2018/10/21更新於 #98):[魔鬼向]第三章--調教家長會會長(上)

收藏  |  訂閱
125  35.7k

將軍兄,快點發文啊,等待中

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-10-27 02:06 PM 發表 查看引用來源
... 第三章連一個回應都沒有嗎???:smile_35:

另外 , 小弟另一個短篇故事 ,
會在11月1日上架 , 希望大家支持 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
等緊, 快些update, 謝謝!!

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2018-10-27 06:41 PM 發表 查看引用來源

正喎...幾時出第4章??
多謝烚仔支持 !!!
其實<調教家長會會長(下)>係寫第三章果時 , 己經寫左一部份 ,
我希望可以係11/18出到 , 但係唔可以肯定 ...
因為小弟另外有短篇都寫緊

另外 , 支持小弟既朋友都可以去睇下<短篇:淫亂的名流姐妹花>喎
無錯 , 作者 女神回魂 正是小弟既新ACC , 希望各位支持 :
https://www.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D2

引用:
原帖由 Ricky869 於 2018-10-31 10:45 AM 發表 查看引用來源
將軍兄,快點發文啊,等待中
多謝R兄支持 !!!
對於出文時間 , 樓上#103己經講左 ... 不過希望大家體諒
小弟從來唔係一個寫文好快既人 , 即使11/18可以如期 ,
之後既第五  第六章 , 都無可能繼續以4周一篇既速度更新

以小弟既速度 , 進入2019年之後 , 可能要達個多月 ,
甚至更久才能更新一篇 ... 希望各位可以繼續支持小弟 !!!
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 Eddyo 於 2018-11-3 08:55 PM 發表 查看引用來源

等緊, 快些update, 謝謝!!
多謝E兄支持 !!!
其實小弟之前講過下 , 因為第二章比原先設定寫溫柔左 ,
令我有點猶疑 ... 呢系列小說應該改走溫柔路線 , 定繼續玩調教???

之前停左一期 , 就係因為呢個原因 ...
小弟E+有左決定勒 , 就係兩個方向都會有D , 為左方便讀者識別 ,
小弟決定會係TOPIC加置[天使向]同[魔鬼向]字樣 ,
[天使向]即係果篇會玩溫柔 ; [魔鬼向]即係果篇會玩調教

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-11-7 12:38 發表 查看引用來源

多謝烚仔支持 !!!
其實<調教家長會會長(下)>係寫第三章果時 , 己經寫左一部份 ,
我希望可以係11/18出到 , 但係唔可以肯定 ...
因為小弟另外有短篇都寫緊

另外 , 支持小弟既朋友都可以去睇下<短篇:淫亂的名流姐妹花>喎
無錯 , 作者 女神回魂 正是小弟既新ACC , 希望各位支持 :
https://www.188channel.com/viewthread ...
睇咗啦已經....係咪以前放過架啦??

首先要同大家分享一個悲哀既現實 ...

小弟賴以為可以憑藉在11月18出文既原因 ,
係因為老闆原本係11月12-16去旅行 , 我本來變相有9日連假
點知今朝老闆前晚一電話打過來 , 話取消左行程 ...

所以 ... 11月18出唔到文
:') :') :') :') :')

而且小弟本年硬性目標 , 就係今年要出多一篇短篇 , 亦即係話
今年之內恐怕都無可能出到 ...
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2018-11-7 11:05 PM 發表 查看引用來源

睇咗啦已經....係咪以前放過架啦??
篇文其實係新既 , 不過你有咁既感覺都係正常 ...

因為篇一半都係6年前(2012年)所寫 , 而我今次寫返
都係想跟返當年既風格 , 所以 ... 呢篇文
的確係會有我舊文既風格
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

老實講 , 呢篇<名媛的淫亂姐妹花> , 可以話係小弟
對舊式風格既BYEBYE之作 ...
自此之後 , 小弟應該唔會再出呢種主打花式 ,
淫賤氛圍既色文 , 連同之前己經停寫既暴力  重度SM
小弟之後應該會向輕口味發展 ...

文章內的文字寫法,像是台灣的

聽聞有人想出輕口味學生妹喎。。 :smile_47:

咁樣算唔算係輕口味呀?

(我都禮尚往來啦。。:smile_o13: )

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆