上一頁下一頁
發新話題

有早洩問題 應該睇中醫定西醫?

收藏  |  訂閱
147  30.3k

引用:
原帖由 mark_tw 於 2019-5-25 02:34 PM 發表 查看引用來源

x2
X3

早午晚打机1次,兩年可康復

快嘅就係睇西醫。調理嘅嘢一定係要睇中醫。

引用:
原帖由 芒芒芒 於 2018-9-26 10:42 AM 發表 查看引用來源
我而家27歲
4年前第一次性行為已經不超過半分鐘
有時帶套已經想射咁
而家性行為次數20次左右
都係差不多,不超過半分鐘至一分鐘
個龜頭好敏感,
可能係平時包皮包住 無磨擦 勁敏感
我而家已經成日反佢出黎,再著孖煙通由佢係褲磨黎磨去
就想問應該睇中醫定西醫醫治早洩好? ...
你係唔係包皮過長?
試下唔好穿底褲,耐左應該會好D

引用:
原帖由 barrytsang82 於 2018-10-2 12:27 AM 發表 查看引用來源
中醫。之前俾早洩困擾左好耐,唯有靠延時噴霧。之後睇左中醫個幾月已改善好多。食夠2個月中醫之後我將藥份量減半,到而家前後加埋已經超過半年。基本上10分鐘以上唔成問題。
如果你公司有醫療保險保中醫,可叫佢寫腰痛,咁就可以claim到。 ...
請問可否PM介紹中醫俾我?

引用:
原帖由 barrytsang82 於 2018-10-2 12:27 AM 發表 查看引用來源
中醫。之前俾早洩困擾左好耐,唯有靠延時噴霧。之後睇左中醫個幾月已改善好多。食夠2個月中醫之後我將藥份量減半,到而家前後加埋已經超過半年。基本上10分鐘以上唔成問題。
如果你公司有醫療保險保中醫,可叫佢寫腰痛,咁就可以claim到。 ...
C兄 請pm中醫資料地址

引用:
原帖由 樓上花花高潮 於 2019-2-6 12:14 AM 發表 查看引用來源

我同伴侶都面對過早洩煩惱...但最後調理解決左...有興趣可pm
C兄請Pm

引用:
請問可否PM介紹中醫俾我? thanks a lot

引用:
原帖由 芒芒芒 於 26/9/2018 10:42 發表 查看引用來源
我而家27歲
4年前第一次性行為已經不超過半分鐘
有時帶套已經想射咁
而家性行為次數20次左右
都係差不多,不超過半分鐘至一分鐘
個龜頭好敏感,
可能係平時包皮包住 無磨擦 勁敏感
我而家已經成日反佢出黎,再著孖煙通由佢係褲磨黎磨去
就想問應該睇中醫定西醫醫治早洩好? ...
你係半包皮,可割可不割!如想維持耐啲一定要割!

pm 中醫地扯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆