上一頁下一頁
發新話題

講吓手淫吧

收藏  |  訂閱
110  8.2k

回覆 97# 幪面超人 的帖子

”後生  ”亞妹?

我睇佢30到
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-9-21 19:11 發表 查看引用來源
”後生  ”亞妹?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-7-14 14:15 發表 查看引用來源
加幅圖助吓慶先....射到出煙咁, 打正變炮灰, 問妳怕未 ?  
真係非常精彩, 睇嚟艾兄真係好鍾意水中活動,首先有水中吹蕭,之後又有潛水艇發射飛彈打飛機。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-22 08:44 發表 查看引用來源

真係非常精彩, 睇嚟艾兄真係好鍾意水中活動,首先有水中吹蕭,之後又有潛水艇發射飛彈打飛機。
首先圖片唔係小弟本人, 只係網上找出來, 令 C 兄誤會唔巧意思  

至於水上活動係幾喜歡, 無論溫泉定游水池, 條小潤腸都走唔甩老虎嘅五指山..

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-21 16:43 發表 查看引用來源
會有會有一種像料理後的製成品,由自己整出黎,個男人為妳而射。

咁我都問問啦
男人對自己射出o黎一灘精液有無咩感覺o既呢?
我其實好中意玩, 好滑, 又好厚好結o既手感, 好耐好耐以前的確係覺得臭(腥),
而家好中意聞...

其實真係幾腥,又滑孱孱,黐立立,男人唔會玩自己啲精,但就鍾意睇住女人玩。
若果要我玩,我鍾意將啲精搽係女人對波到,對波沾滿我嘅精液,有種佔有感。
反而我鍾意玩女仔分泌,要黎拉絲最好
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-28 13:55 發表 查看引用來源

咁我都問問啦
我其實好中意玩, 好滑, 又好厚好結o既手感, 好耐好耐以前的確係覺得臭(腥),
而家好中意聞... ...

附件

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-28 13:55 發表 查看引用來源

咁我都問問啦
而家好中意聞... ...
其實唔同時期D精既味都好似有分別,就我自己而言,細個果時好腥, 依家人大咗D味無咁膿

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-28 16:48 發表 查看引用來源
其實真係幾腥,又滑孱孱,黐立立,男人唔會玩自己啲精,但就鍾意睇住女人玩。
若果要我玩,我鍾意將啲精搽係女人對波到,對波沾滿我嘅精液,有種佔有感。
反而我鍾意玩女仔分泌,要黎拉絲最好

...
真係滑潺潺嘅
之前佢將D精搽我波,之後我慢慢了D精食

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-11-7 05:54 PM 發表 查看引用來源
真係滑潺潺嘅
之前佢將D精搽我波,之後我慢慢了D精食
C姐咁識補身?

如果唔怕狼狽,我覺得挾射效果其實最「爆」。嗱,要大力夾住佢,間唔中用兩pat肉拍打佢條J,然後每次龜頭撞埋嚟就啜(或舐),好快就爆到七彩lu。

咁樣,男人會出好多!波有,頸有,嘴有。好彩嘅話,鼻亦會有。

回覆 109# guthrie 的帖子

正哦,最想就係射到成身都有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆