上一頁下一頁
發新話題

包養越南女大學生篇 (持續更新)

收藏  |  訂閱
150  113.0k

回覆 99# daifai2008 的帖子

daifai 師兄,pm埋我丫,唔該,真係未見白白嘅越南妹。

求Ching PM相

師兄我都想睇相,謝謝分享!

我都想睇下師兄條女有幾索

daifai 師兄,请pm埋我,白白嘅越南妹真係正。

師兄⋯⋯可以PM埋我⋯⋯勁想睇越南妹妹⋯⋯🙏🏾😍

引用:
原帖由 daifai2008 於 2021-6-22 22:06 發表 查看引用來源
#7  越南女仔都好鍾意名牌,我早排趁佢生日,送左部iphone 俾佢,佢開心感動到攬住我,而當晚就特別熱情。我同過唔同年齡 0既 女仔扑野,我覺得下面多唔多水因人而異,但年輕0既彈性,窄同緊,上左年紀0既女真係好難比,可能22 歲女經 ...
有冇屌埋佢屎眼,個屎眼多數系處,好好屌😙

引用:
原帖由 daifai2008 於 2021-6-22 22:06 發表 查看引用來源
#7  越南女仔都好鍾意名牌,我早排趁佢生日,送左部iphone 俾佢,佢開心感動到攬住我,而當晚就特別熱情。我同過唔同年齡 0既 女仔扑野,我覺得下面多唔多水因人而異,但年輕0既彈性,窄同緊,上左年紀0既女真係好難比,可能22 歲女經 ...
後生女真係好正, 我同樓主年紀差唔多 !其實呢一刻, 感覺先至係最重要.... 什麼玩具, 3RD EYE, 真係唔洗點玩, 只係抱住瞓天光, 晨勃再而插醒已經好正....

引用:
原帖由 ericw362 於 2021-6-23 11:29 發表 查看引用來源

後生女真係好正, 我同樓主年紀差唔多 !其實呢一刻, 感覺先至係最重要.... 什麼玩具, 3RD EYE, 真係唔洗點玩, 只係抱住瞓天光, 晨勃再而插醒已經好正....
天光急尿果時條鳩硬掘掘插入佢閪洞可以屌好耐!

最想知 是否 打真軍???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆