上一頁下一頁
發新話題

觀塘康寧

收藏  |  訂閱
117  27.2k

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2021-12-5 07:28 發表 查看引用來源
所以就話你字都唔識多個學人講EO。特首是最高级EO都未知,真係唅得L。
明明是和諧號第一代高鐵,又作叫電動火車。唔死都无用。
唔識嗱沙:奶咀仔

同我含死能,得寸零唔可以深喉 ,你喉有G点,我戴假能俾你含

國內官方都叫動車,
有新聞。
溫州 動車 出軌墜橋 35死210傷

引用:
原帖由 ccct001 於 2021-12-5 13:07 發表 查看引用來源
國內官方都叫動車,
有新聞。
溫州 動車 出軌墜橋 35死210傷
動車,电動火車,和諧同復兴号都係电動火車和諧号用於初期电器化火車軌道上
而復兴号用於高速鐵路,簡稱高鉄,速道較高,車廂內籠適當為長途裝置

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-4 09:09 發表 查看引用來源
你边度知的消息,有分不用中学畢業入職公務员,好多,登記護士,助理文员,佢升左職又点,真正返大陸我78年申請一次,去廣州,去玩四天,坐飛翔船成千元,大半個月人工,剛巧中國打越南,申請批,尚要上總部見件E.O.,此後放大假寫假纸,假纸有欄寫 ...
78年咗飛翔船要成千銀?你繼續作啦。
我知道當時大約120蚊啫。而78年,你有撚2000幾人工。

中國打越南-諒山之戰係1979年2月-3月。吾係1978年。

大話精-又俾我踢爆。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2021-12-4 09:27 發表 查看引用來源
你作野呀!你呢亭minor staff 堂堂一個EO會見你,人唔笑,狗都吠啦!
佢出明大話精,乜你信佢講野架。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-5 07:09 發表 查看引用來源
講E.O,你講特首
講法庭書记,你咪講總書記習總
樹根正七:你條奶咀仔
你含七
唔啱,含七有米青,唔好益你
含我條死能,益你黄金液,傳的H P V,前列,肛門。兼有洗膀胱卡介苗餘韻 ...
呀𨳍,點解咁多人𨳒你。你有冇反省過呢?

大話精

引用:
原帖由 voking 於 2021-12-5 21:31 發表 查看引用來源

78年咗飛翔船要成千銀?你繼續作啦。
我知道當時大約120蚊啫。而78年,你有撚2000幾人工。

中國打越南-諒山之戰係1979年2月-3月。吾係1978年。

大話精-又俾我踢爆。

...
跟油麻地,四天團,999元,個時無2000元人工,千五度,咪大半個月粮,梗係寫左假紙先報團,見批左,中越想打,咪無報,無去,跟住打成大話精,点及你。

引用:
原帖由 voking 於 2021-12-5 21:35 發表 查看引用來源

呀𨳍,點解咁多人𨳒你。你有冇反省過呢?

大話精
真係好多tomboy想屌我,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-6 08:57 發表 查看引用來源
跟油麻地,四天團,999元,個時無2000元人工,千五度,咪大半個月粮,梗係寫左假紙先報團,見批左,中越想打,咪無報,無去,跟住打成大話精,点及你。
四天團,999元,嘩,超級豪華團。

當年廣州四日遊5百幾。我去過。大話精。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-6 09:04 發表 查看引用來源
真係好多tomboy想屌我,
tomboy邊有撚𨳒你呀。你繼續作啦。大話精。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆