上一頁下一頁
發新話題

囡囡有咩飢渴既性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
129  15.8k

係咪堅架,貴妃欣賞過?😲
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-15 07:58 發表 查看引用來源

細細聲講, K妹妹兩粒提子靚到呢
粉紅玫瑰咁o既顏色, 羨慕死人

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-15 08:00 發表 查看引用來源
細聲啫...啲字唔使咁細隻..嘩...要用放大鏡先睇到
你見過佢兩粒提子?
有無吃過呀?
更衣室見過, 見過咋, 冇郁過手
成日掛住食, 食懵你囉

有得食就唔怕懵😋
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-15 08:31 發表 查看引用來源

成日掛住食, 食懵你囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-15 07:58 發表 查看引用來源

咁人哋性經驗冇你咁多吖嘛,梗係仲係pink啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-15 09:00 發表 查看引用來源
咁人哋性經驗冇你咁多吖嘛,梗係仲係pink啦!😉
人地係對象少, 唔代表經驗唔多
我覺得佢同佢老公唔少得過一般人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-15 08:31 發表 查看引用來源

成日掛住食, 食懵你囉
咁…浪費😞😞
有食好食,無得食時只有眼掘掘😅😅

性經驗少嘅定義咪就係對象人數囉,唔同人就有唔同嘅經驗同體會,每個人係獨立個體,有不同啲能力,耐力,長度,硬度,技巧。
只同一個人或幾個人,就算玩過千次,都唔算叫經驗多,只係次數多。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-15 09:34 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-15 09:34 發表 查看引用來源

咁起碼結婚之後先有嘛,始終都係算少嘅!又可能得天獨厚呢!😉

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-15 09:44 發表 查看引用來源
性經驗少嘅定義咪就係對象人數囉,唔同人就有唔同嘅經驗同體會,每個人係獨立個體,有不同啲能力,耐力,長度,硬度,技巧。
只同一個人或幾個人,就算玩過千次,都唔算叫經驗多,只係次數多。

...
同意。女人要俾幾個人屌過先正

引用:

太過份了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆