上一頁下一頁
發新話題

曾經有一個男友,曾經瘋狂

收藏  |  訂閱
153  53.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 07:12 發表 查看引用來源

唔會啦, 好朋友o既o野, 做過之後就返唔到轉頭 (唔係講同其他人做上癮呀, 我指個朋友關係)
之不過打屁股就有試過 事關我地o係人面前, 都要做返平時兩個人做果陣o既玩意
有條友玩o野咁話係戲劇效果, 男友同我就 ...
等我來操鞭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-11 07:21 發表 查看引用來源
等我來操鞭
唔夠大力我會鄙視你

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 07:54 發表 查看引用來源

唔夠大力我會鄙視你
可以鞭到你開花

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 07:12 發表 查看引用來源

唔會啦, 好朋友o既o野, 做過之後就返唔到轉頭 (唔係講同其他人做上癮呀, 我指個朋友關係)
之不過打屁股就有試過 事關我地o係人面前, 都要做返平時兩個人做果陣o既玩意
有條友玩o野咁話係戲劇效果, 男友同我就 ...
搞到個個都想鞭你,哈

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-11 01:21 發表 查看引用來源

女人要”擔擔抬抬”,我明嘅
咁係咪出好多水係個原因?
佢地不停輪你

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-11 17:05 發表 查看引用來源

佢地不停輪你
你中意咁玩?

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-6 16:55 發表 查看引用來源
有一個超熱夏天,熱到大家都失控了,我們三對男女相約去長洲的東堤小築,玩了四日三晚。

當時我們租了一間兩房一廳的度假屋,在第一、第二晚,我們都有各自做愛,兩對情侶就分別在房內,其餘一對則在客廳的梳化,總之互不相見,只聞彼 ...
類似都有玩過, 只係冇樓主敏姐咁大膽玩到交換, 過程大約係孖個朋友兩公婆四人住 pool villa, 好似首舊歌歌詞咁....你又曬我又曬....剝哂衫褲剝哂鞋.....搏命曬..不必驚醜怪.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-13 08:27 發表 查看引用來源

類似都有玩過, 只係冇樓主敏姐咁大膽玩到交換, 過程大約係孖個朋友兩公婆四人住 pool villa, 好似首舊歌歌詞咁....你又曬我又曬....剝哂衫褲剝哂鞋.....搏命曬..不必驚醜怪.   ...
成個旅程一係屋企就咩都唔着?

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-9 11:32 發表 查看引用來源
睇人屌....仲興奮過自己屌
你地同另一對都係sp關係?

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-14 02:00 發表 查看引用來源

你地同另一對都係sp關係?
系呀…😅🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆