上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.4k

引用:
原帖由 三角嘜X三T 於 2007-1-6 01:40 發表
上回提要..................

(對手資料)
1號機 年約二十多男子..打頭三場都係追馬:096:
2號機 年約二十多男子..不論任何路程...:030: 都早人一百開邊....跟住...................爆
3號機 年約四十多阿 ...
好掂!我睇完真係即時有衝動想落去玩返晚.....:131: :131:

絕對期待這場大戰的詳細報導啊!!:036: :036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-6 01:01 PM 發表

哈....i-horse racing同DOC真係無得比:028:・ 可能因為成日要熱左身先贏得・:030:
毎塲之間速度又慢・:028: 再加上自己騎得又屎・:027: :029: 所以毎次都好眼訓 ...
其實隻馬勁唔熱身都贏得架~不過熱身當然會好D~但咁樣唔係同真實賽馬一樣更講部署咩?:097:

如果你多馬要操又要自騎的話~場與場之間好多時都好忙趕唔切賭馬添架~我最鐘意佢有得睇汗濕毛色等等

騎就我都學緊~而家當然未到靳能級數~但我諗都到滇仔到la:096:

最正就係全中文又有得online~有機會一齊玩~我響新之城個倉叫batiswai~天天個新倉叫及時而出

睇下跑國際賽見唔見到你?:131:

真馬等我刨多陣再覆你:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-1-6 12:09 發表

唔係有D 危呀...... 直情係預左將5個18蚊嘔番晒出黎啦!

3T 兄: 我其實間唔中會撞見0個位821靈魂人物0既...... 都同時間撞過竹野內豐一次.  同埋通常幾個月會落去撞下KXN 一次0既...... 其他真係好耐無見 ...
阿P,你估唔估到3T兄係邊個??:030: 我就開始估到係邊個了.......:097: :097:

題外話....乜你仲可以超完壁咩.....:096: :096:

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-1-6 05:26 PM 發表

阿P,你估唔估到3T兄係邊個??:030: 我就開始估到係邊個了.......:097: :097:
題外話....乜你仲可以超完壁咩.....:096: :096:
未估到.... 去 1X3XX8 溫溫書有無用架?
超完壁..... 理解背後原理, 其實唔洗點練架!  WAHAHAHAHA!

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-6 17:23 發表

其實隻馬勁唔熱身都贏得架~不過熱身當然會好D~但咁樣唔係同真實賽馬一樣更講部署咩?:097:

如果你多馬要操又要自騎的話~場與場之間好多時都好忙趕唔切賭馬添架~我最鐘意佢有得睇汗濕毛色等等

騎就我 ...
百事威兄,當你幾年前有玩過Doc的話.....今時今日一定會覺得i-horse唔係咁好玩!!:028:

唔係話i-horse唔好玩,但與當年的Doc相比的話....真係無得比!!玩過Doc的馬迷好難會再放上太多金錢與時間於i-horse上!!:122:

想當年,打馬機可以打到日本仔特登搭飛機過來香港與我們比賽,你話當時我地玩到幾顛......:071: :071:

如你有興趣的話,我地可以出來吹下馬經....順便介紹一下一部在香港機鋪可以生存到8年的遊戲機給你看!!:044:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-6 12:24 PM 發表
各打馬機朋友:呢排我都成日玩馬機~不過係i-horse racing~都相當好玩架~
呢排掛住玩刨少左馬~所以今日要早D起身刨:097:

愛兄:翱感我都好鐘意~記得上次kuskit兄話隻馬狀態未得我都照買~為我諗隻馬最少重有15 ...
上次我都有跟呢隻馬....佢上次20蚊左右即場落到17蚊...睇住狀態一定不足....我都覺得奇怪...那場我中晒wq...買"獲利多"win同埋鐵角Q.....我都唔敢完全唔要呢隻野....但係發左燒之後再復出體力真係差多少...狀態亦然....強如"大家平安"第一場都要搵番個run....閣下如有留意星期一"大家平安"係一組極強組4班賽事之走勢就知道"翱感"今次之機會如何....分頭就一定冇...所以可能即場要睇菜食飯去調整有關投注戰略...:097:

"天域"依上場走勢睇好難放棄...問題係如果呢條Q到時過份偏熱既話就會有奇怪野發生...:071:

引用:
原帖由 mozmoz 於 2007-1-6 11:21 AM 發表

同我對呢場的心水一樣:098: :098: 上場個第2我鐘意.加上只係加左一磅,三甲應該有.
搵來搵去呢場睇落識跑既馬既數目都有限...主要對手形勢唔算太有利...佢唯一唔好就係同場快馬偏多架姐...5班馬佢算穩定...所以小注wp亦可...:071:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-1-6 17:32 發表

未估到.... 去 1X3XX8 溫溫書有無用架?
超完壁..... 理解背後原理, 其實唔洗點練架!  WAHAHAHAHA!
你諗下有邊個可以識晒比賽中的人.......,有邊個知道我地得閒冇野做係呢度吹水講馬經,又有邊個阿KXX會話"好多人你都識!"呢句說話呢??,三角o麥 + 三T會係乜呢??:071: :071:

咁就可以縮窄搜索範圍了!!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-6 12:42 發表
權威發達W、Q、PQ(3x7)

04.場)10.無敵神駒---台形好、脚法靚、上仗初出因囗勁甚重兼排11位難留之故・所以決定放頭一試・結果因未懂留力快放至最後100米便無以為繼慘敗而回・雖然 ...
又"天域"??仲未死心喎!!:034:

呢場隻"安進"點睇??唔知今次狀態得唔得呢??:030:

葵扇煙如何呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆