上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  203.9k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-11 16:20 發表 查看引用來源
佢話正常性行為ok,唔好玩難度大動作😵我又問乜係難度大動作?
佢拍拍我話,男上女上都ok,掛豉就避免,仲有半邊燒鹅肶都ok,佢話時間上唔好做太耐
我就講,我通常都只有10分鐘貨仔,點會耐吖 ...
點解唔問下功夫佬, 學左功夫係唔係會屌得勁d.................我估功夫佬一定答..........係

之後倫兄就講..............等我問下老婆先

講到e度, 功夫佬可能會個心驚一驚, 諗倫兄會唔會知道左d咩.............

當然, 最後倫兄只係講..................問一問老婆去學下功夫好唔好

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-11 16:32 發表 查看引用來源

點解唔問下功夫佬, 學左功夫係唔係會屌得勁d.................我估功夫佬一定答..........係

講到e度, 功夫佬可能會個心驚一驚, 諗倫兄會唔會知道左d咩............. ...
今晚照師兄提議問下先

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-11 16:32 發表 查看引用來源

講到e度, 功夫佬可能會個心驚一驚, 諗倫兄會唔會知道左d咩............. ...
不如問條嘢唔夠硬,學功夫可唔可以練硬d條嘢🥴

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-11 16:29 發表 查看引用來源
我有留意到功夫佬暗地裡偷笑
下次如果老婆肯落去,功夫佬可能又會有行動

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-11 16:38 發表 查看引用來源
今晚照師兄提議問下先
寶兄有冇話幾時約倫嫂?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-11 16:41 發表 查看引用來源
一定啦!都食過可能平時都有傾!有冇check過佢手機?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-11 16:38 發表 查看引用來源
今晚照師兄提議問下先

之後倫兄就講..............等我問下老婆...................................

講到e度, 功夫佬可能會個心驚一驚, 諗倫兄會唔會知道左d咩.............

或者, 講到以上e幾段就停, 話緊時間要走先...........

以下e段, 可以過幾日先再講........... 嚇下功夫佬

當然, 最後倫兄只係講..................問一問老婆去學下功夫好唔好

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-11 16:39 發表 查看引用來源
不如問條嘢唔夠硬,學功夫可唔可以練硬d條嘢🥴
點樣可以又硬又耐....

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-11 16:41 發表 查看引用來源
又送上門, 一定行動啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-11 16:44 發表 查看引用來源
一定啦!都食過可能平時都有傾!有冇check過佢手機?
冇呀,我好小做呢d嘢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆