上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  253.7k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-14 09:12 發表 查看引用來源
各位師傅嘈交要停止,自己開贴嘈,吾該各位師傅😂
收到

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-14 18:23 發表 查看引用來源
上载不了照片🙄
#附件文件無法保存到服務器,可能是目錄屬性設置問題,請與管理員聯繫。#
九哥哥,試下縮細張相再上傳。
有可能超過限度。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-14 14:04 發表 查看引用來源
師兄介绍甘多骨埸给你,最近未见你在此報告😂
冰河地址是
《深圳滨河时代亚朵S酒店 》
另外我開口(小)攪事能樣《過主》容已易,但又引起爭執嘈吵,好多扮大佬, 扮老 屎忽😂
但係自己有冇良知&自知之明?明知人人討厭你就醒水 ...
9兄,你有所不知

小弟只能一個星期上去SZ一次
而且那天時間十分tight
所以只能夠去 chim lor wan
出完火可以去同一building 身痕坐,爭取時間
所以冇去另外場的報告

冰河
我諗住袋左係袋先
希望有焦一日可以用

引用:
原帖由 voking 於 2023-6-14 22:14 發表 查看引用來源

收到
[table][tr][td]
引起爭執嘈吵,好多扮大佬, 扮老 屎忽😂

《過主,你條76,扮乜能,我真係廢能,但廢能以前屌過唔少囡,76你咪老作,初話只識去南山,而家!!哈哈乜能都識:老作,咪跛閪分身一名》容已易,但又引起爭執嘈吵,好多扮大佬, 扮老 屎忽😂
但係自己有冇良知&自知之明?明知人人討厭你就醒水啦,冇良知人等同廢能😂

[/td][/tr][tr][td][size=0.85]下一頁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-14 14:04 發表 查看引用來源
師兄介绍甘多骨埸给你,最近未见你在此報告😂
冰河地址是
《深圳滨河时代亚朵S酒店 》
另外我開口(小)攪事能樣《過主》容已易,但又引起爭執嘈吵,好多扮大佬, 扮老 屎忽😂
[table][tr][td]《過主,你條76,扮乜能,我真係廢能,但廢能以前屌過唔少囡,76你咪老作,初話只識去南山,而家!!哈哈乜能都識:老作,咪跛閪分身一名》咸記日日警車.以前見警車就走鬼.而家知唔係以佢地為目標.照企,我日日去照嗒,一百幾十,人地咁辛苦落嚟,咪幫親下,HK人好客之道,话狗哥,扮九哥做大佬,去受靶先 扮老 屎忽,俾人屌😂
[size=0.85]下一頁

<span]

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-14 22:38 發表 查看引用來源
9兄,你有所不知

出完火可以去同一building 的身痕坐,爭取時間
所以冇去另外場的報告

冰河
我諗住袋左係袋先
希望有焦一日可以用 ...
平安好多囡囡
《亿民平安国际大酒店 》

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-15 08:05 發表 查看引用來源

平安好多囡囡
《亿民平安国际大酒店 》
平安好多囡囡
波大的最大77-688-158-000,按顺序来💪

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-15 08:06 發表 查看引用來源
平安好多囡囡
波大的最大77-688-158-000,按顺序来💪
平安试過查消防打開做part 1😂朋友話好刺激過引👏💪

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-14 22:38 發表 查看引用來源
9兄,你有所不知

出完火可以去同一building 的身痕坐,爭取時間
所以冇去另外場的報告

冰河
我諗住袋左係袋先
希望有焦一日可以用 ...
冰河起下沙地鐵站, 福田口岸坐1站福民轉車, 最多半個鐘就到.
我都係一星期上一次, 仲要1點到6點走. 好少9點後走, 一個冇一次.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-15 08:43 發表 查看引用來源

冰河起下沙地鐵站, 福田口岸坐1站福民轉車, 最多半個鐘就到.
我都係一星期上一次, 仲要1點到6點走. 好少9點後走, 一個冇一次.
冰河高尚地方,囡囡也高级D,你找333,?有冇你女神😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆