上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  281.5k

有冇師兄去過喜馬水會 facebook見到賣廣告 $520

黎左鴻泰羊 原來3樓有野玩

回覆 1142# chan13 的帖子

起機多少共?可以乃西車輪?

回覆 1143# estateman 的帖子

冇玩過 我推油上4樓 推過程中 技師講既 3樓玩其他 我冇問價

引用:
原帖由 chan13 於 2023-6-24 10:40 發表 查看引用來源
黎左鴻泰羊 原來3樓有野玩
如果洗5舊水,同國貿箇面女女質素比較,邊度好玩d?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-24 12:46 發表 查看引用來源
一國兩制場技師多數保守啲,唔床尾機已算好啦,仲想乃西車輪

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-24 12:46 發表 查看引用來源
乃西車輪機場技師都唔係嗰個肯,何況一國兩制技師

回覆 1147# ngtungsee 的帖子

去過有兒、妓C替我吹左半分鐘
亦有妓C可以小車

如果師兄們 唔怕遠
小分有一正場介紹
寶安區 機場附近  
好撚正 入到房先車一輪 條女主動到仆街 攬住我死車 車完全程口爆 過程中 輔助都冇 雙手一直係我身上遊走 口技正到仆街 先出一野 再慢慢幫我按 這程中 非常舒服 按摩到位 又間唔中 引下你 全身按完 問我仲有時間 要唔要黎多次 除衫 又口爆多一次 爽到仆街 埋單398 細場 公海沖涼
ps 以上本人 親身體驗 如有吹水或賣廣告成份 願意俾雷劈
不過都睇人 條女話第一眼好氹小弟😂 仲主動約我下次開房

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-21 22:05 發表 查看引用來源

今日中午去金碧都要登記.問前台個男主任點解以前來咁多次都係望下回鄉卡都唔使登記.佢話公安局訓示入場過唔過夜都要登記,佢仲話可能過完端午節就唔使. ...
早排嚴果陣聽主任講D公安真係同你數人頭,登記少左個都要罰🙈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆