上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  281.5k

引用:
原帖由 chan13 於 2023-6-22 13:33 發表 查看引用來源
決定要會一下時光妹妹
要啦,真技術上真係0投訴,會同你慢慢玩既技師唔多!

引用:
原帖由 chan13 於 2023-6-24 13:45 發表 查看引用來源
冇玩過 我推油上4樓 推過程中 技師講既 3樓玩其他 我冇問價
正場玩邪按應該無咁好玩😁

引用:
原帖由 chan13 於 2023-6-23 13:43 發表 查看引用來源
有冇師兄去過喜馬水會 facebook見到賣廣告 $520
成日打的經過,不過無上過去🙈

引用:
原帖由 chan13 於 2023-6-25 23:53 發表 查看引用來源
如果師兄們 唔怕遠
小分有一正場介紹
寶安區 機場附近  
好撚正 入到房先車一輪 條女主動到仆街 攬住我死車 車完全程口爆 過程中 輔助都冇 雙手一直係我身上遊走 口技正到仆街 先出一野 再慢慢幫我按 這程中 非常舒 ...
寶安真係抵玩,D女又靚又放,疫情前同朋友係果邊玩過,明明話機場最後入埋隧道,諗起都想去😆

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-26 06:10 發表 查看引用來源
寶安真係抵玩,D女又靚又放,疫情前同朋友係果邊玩過,明明話機場最後入埋隧道,諗起都想去😆
可惜,疫情後,大幅加,女又不回來。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-26 08:24 發表 查看引用來源
可惜,疫情後,大幅加價,女又不回來。
講真,疫情後既深圳揼骨真係大不如前,女質素差左,服務收檢左,價錢又貴左,性價比低左好多,我而家上去都係飲飲食食多,少左玩既意欲😔

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-26 16:21 發表 查看引用來源
講真,疫情後既深圳揼骨真係大不如前,女質素差左,服務收檢左,價錢又貴左,性價比低左好多,我而家上去都係飲飲食食多,少左玩既意欲😔
Me too, 而家又貴又倉促,按吓老正食吓嘢好過!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-27 13:14 發表 查看引用來源

Me too, 而家又貴又倉促,按吓老正食吓嘢好過!
係囉,我而家除左時光妹都無咩興趣係大陸揼邪骨,真係揼下老正好過🤭🤭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-26 16:21 發表 查看引用來源
其實疫情後東莞同惠州比較多嘢玩? 因為同樣既女係東莞好似350, 深圳就5,6舊。。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-6-28 15:48 發表 查看引用來源

其實疫情後東莞同惠州比較多嘢玩? 因為同樣既女係東莞好似350, 深圳就5,6舊。。
惠州聽朋友講係幾好玩,東莞疫情前去過,感覺從良晒,唔熟路真係唔識搵野玩😂唔駛咁遠,龍華D女都平深圳一截😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆