上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-2-7 18:28 發表 查看引用來源
唔係獸性,係對人有距離感
以為巧危險,相處後原來巧溫柔,可以0距離親親蜜蜜

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-7 18:32 發表 查看引用來源

以為巧危險,相處後原來巧溫柔,可以0距離親親蜜蜜
好多時我係倒轉,可能先親蜜再了解
跟住就被炸

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-7 16:18 發表 查看引用來源

情人節收朱古力。
平日收蛋糕?似乎你班admirer 唔想龍兄只品嘗朱古力同蛋糕喎😬
HAHA,我好多野都放入口架,奶類製品最鐘意嘛。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-7 16:29 發表 查看引用來源

昨晚冬奧,喺電視聽到選手塊板刮到雪(冰)而停低果下聲,正到呢🥰🥰

Tabata 都可以唔著衫留晒汗,公園有時見到😍 但只限型男靚仔唔該

床上運動,有時男人鐘意女伴著小小衫㗎,半透果隻,係咪先? ...
係啊,掟彎黎剎停果下又型,冬季奧運其實好多款都好好睇添。

妳講開流汗,而家呢個天氣,我仲見D幾個男人係剝衫跑,其實都真係幾堅。當然佢地剝係有理由,個理由未必係熱,而係好Q大隻,我果頭有個韓仔,日日號,例必赤上身,真係咩胸腹肌都有齊。

HAHA,我明,我以前好鐘意剝女生光豬,但最近都發現,性感內衣真係會增加情趣,我鐘意半透得黎D布令女性穿得更有美感,真係心急起上黎,衫都唔剝就埋牙。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-2-7 17:14 發表 查看引用來源
我朱古力無收過,暱名紙仔中學就有收,不過唔知邊個就掉左
可能我氣場問題,讀書又好工作又好無咩女性會同我接近
不過老婆又好,情人又好佢地最初感覺我係有危險性,我問係咪咸咸濕濕,佢地講唔係
我俾女人感覺係距離同危 ...
師兄,咁請問有危險性,但佢地都鐘意同你一齊,係因為夠刺激??定咩先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-7 12:06 發表 查看引用來源

師兄,我而家個成果偏hea果邊,我最近2星期內咩糕都食.........
即男人係呢D日子,食咩都包底,年糕,黃金糕,蘿白糕等等......
就黎3高都似。 ...
我過年前打了第三針,
之後又到過年,
都hea了超過十天,
體重即時都重了!
過年嘛!真的好難忍口。🤭🤭🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-7 19:05 發表 查看引用來源

師兄,咁請問有危險性,但佢地都鐘意同你一齊,係因為夠刺激??定咩先?
其實無問過,可能似恐怖片卦

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-7 14:23 發表 查看引用來源

扮唔聽話,扮晒嘢好驚加反抗
再 no no no !

係咪咁👆🏻
你好似配合得好好咁!🤭🤭🤭

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-2-8 07:35 發表 查看引用來源

我過年前打了第三針,
之後又到過年,
都hea了超過十天,
體重即時都重了!
過年嘛!真的好難忍口。🤭🤭🤭
我上年打左第3針了,快D打好,個廣告阿伯好入腦。
咁既年紀,睇中條女,無得扑野,日日自己打飛機咪仲大件事........
聽完有理無理都去左打先啦,阿伯90幾歲都打左,幾積極啊~~~~

我都肥左,我當自己增脂算,HAHA.......橫掂距離夏天仲大把時間,HAHA.......

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-2-8 09:51 發表 查看引用來源
其實無問過,可能似恐怖片卦
HAHA,師兄總有共吸引處既,可能係你唔聲唔聲,cool得黎令女生想埋身呢~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆