上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-2-8 10:39 發表 查看引用來源

你好似配合得好好咁!🤭🤭🤭
梗係!係咪巧認真咁配合角色及劇情發展先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-7 19:02 發表 查看引用來源

係啊,掟彎黎剎停果下又型,冬季奧運其實好多款都好好睇添。

妳講開流汗,而家呢個天氣,我仲見D幾個男人係剝衫跑,其實都真係幾堅。當然佢地剝係有理由,個理由未必係熱,而係好Q大隻,我果頭有個韓仔,日日號,例必赤上身,真係咩胸腹 ...
心急起上黎,衫都唔剝就埋牙?
Wow wow wow 唔似你喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-8 11:39 發表 查看引用來源

HAHA,師兄總有共吸引處既,可能係你唔聲唔聲,cool得黎令女生想埋身呢~~
我心態比較佛系,隨緣就算

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-8 11:38 發表 查看引用來源

我上年打左第3針了,快D打好,個廣告阿伯好入腦。
咁既年紀,睇中條女,無得扑野,日日自己打飛機咪仲大件事........
聽完有理無理都去左打先啦,阿伯90幾歲都打左,幾積極啊~~~~

我都肥左,我當自己增脂算,HAHA.......橫掂距離夏 ...
師兄呢番說話,演繹得非常之好,
相信每個男人聽到後,
都即刻跑去打第針。😁👍👍👍

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-8 12:36 發表 查看引用來源

梗係!係咪巧認真咁配合角色及劇情發展先?
kat姐轉數幾時都咁快。👍👍👍

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-8 12:38 發表 查看引用來源

心急起上黎,衫都唔剝就埋牙?
Wow wow wow 唔似你喎
而家好多性感既內衣,其實反而唔預你剝,可能拉低一邊,又或扯開一邊就得。
師妹妳又知既??我以前真係鐘意剝到對方光豬先埋牙,試過俾女生講我太心急,件衫咁靚都唔望多幾眼就剝晒。但佢唔知,光豬既女生皮膚滑滑其實好吸引嘛。
當然,正如我話齋,而家出既內衣,大多性感又修身,令女生更顯線條時,嘩........ 真係會提升男人獸性。
我都唔理點剝就強出左對方了。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-2-8 12:43 發表 查看引用來源
我心態比較佛系,隨緣就算
師兄佛系都食到,你先係高手喎。
但而家疫情,有無影響到呢?

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-2-8 13:00 發表 查看引用來源

師兄呢番說話,演繹得非常之好,
相信每個男人聽到後,
都即刻跑去打第針。😁👍👍👍
一定要啦師兄,而家見到女生,唔係講有無戴套,係問有無打針架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-8 13:25 發表 查看引用來源

師兄佛系都食到,你先係高手喎。
但而家疫情,有無影響到呢?
我唔係高手,尋晚開年

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-2-8 14:02 發表 查看引用來源
我唔係高手,尋晚開年
你就好啦,我好想比人日開夜開,最好係黑鬼囉☺️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆