上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 8/2/2022 15:24 發表 查看引用來源
你就好啦,我好想比人日開夜開,最好係黑鬼囉☺️
等阿星搽黑塊面扮包青天先得😬

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-2-8 14:02 發表 查看引用來源
我唔係高手,尋晚開年
師兄,高手唔高手都好.......你已做左好多人想做既野,就係開年~~~~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-2-8 15:24 發表 查看引用來源
師妹,我識條友黑黑實實人又老實英文名係A架喎,要唔要我聯絡下佢情商一下扮黑鬼。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-8 16:02 發表 查看引用來源

等阿星搽黑塊面扮包青天先得😬
師兄,有人講阿包青天其實係黑鬼黎架喎,佢識轉彎單野係真,但唔係佢額頭個月亮度,而係.........

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-2-8 15:24 發表 查看引用來源
我都係膽搏膽,大家都怕中招無得唔公開行蹤
只係過年前約定左尋晚

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-8 16:06 發表 查看引用來源

師兄,高手唔高手都好.......你已做左好多人想做既野,就係開年~~~~
今日大家冷靜傾,都隔多排再見
始終時間係有急不在一時

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-7 12:30 發表 查看引用來源

無錯。我不嬲都教佢地問點解之餘搵答案,呢個過程先係最好玩,香港最失敗係本身無興趣又強迫佢地去吸收,試問邊個會入腦。
但香港人真係好怕落後,所以而家個學習制度真係無得搞架。 ...
師兄加油呢…

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-7 14:20 發表 查看引用來源

見你咁問Sam 兄,笑咗🤣🤣🤣🤣🤣

諗諗吓,有幾個女伴嘅有錢佬,想享齊人之福,真係唔易

而冇錢冇才華冇樣嘅男人,更加真心唔明點handle 到多一個女伴🧐 ...
我估有心思就好好吧…

女人都希望… 這時這刻他想著我…

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-7 14:23 發表 查看引用來源

扮唔聽話,扮晒嘢好驚加反抗
再 no no no !

係咪咁👆🏻
正喎… 重唔俾錫。

不過做多陣前戲就忍唔住索吻…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-7 15:53 發表 查看引用來源

HAHA,以前讀書時我都好興情人節收朱古力,尤其有一段時間單身,果時最爽,台妹日本妹好似都有機發展時期,當然.......直到認左頭之後,即有左女友,就乜鬼都無收,仲要次次男仔送先添.......

我覺得係外國過情人節有氣氛好多,可能 ...
今年情人節邊度都唔使去…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆