上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  253.7k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 01:30 發表 查看引用來源
呢件好能誇张,《27至7月19号己约满》 20至25号空位不多了请提前预约去輪米等待😂
大家请看真身😂

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 01:31 發表 查看引用來源
大家请看真身😂
個個月提前一个月预约😂

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 01:34 發表 查看引用來源

個個月提前一个月预约😂
呢個是哪裡的,好似唔錯🤤

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-1 21:22 發表 查看引用來源

505会员价,包含技师小费,浴衣😂☀️
係未陽光酒店。當年都有個相熟技師 純得來又好服務 女友feel

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 01:34 發表 查看引用來源

個個月提前一个月预约😂

依的打炮

60到80
係真真實實唔係你條76放的大話骗照

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-2 04:38 發表 查看引用來源
呢個是哪裡的,好似唔錯🤤
来了香港老尖😂做表錯七日情👍💪👏

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-7-2 06:51 發表 查看引用來源
係未陽光酒店。當年都有個相熟技師 純得來又好服務 女友feel
好多埸也有女友feel技C😂五止陽光😁

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-7-2 06:51 發表 查看引用來源
你是不是喜欢呢類形😂

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 07:47 發表 查看引用來源
你是不是喜欢呢類形😂
埸光D囡囡早班有D年轻,晚班多20到尾,疫情前佢冇深圳四大骨埸D女甘好😂話五定可能D纯真少男喜欢他们的鬼鼠按腳妹😂我就对陽光感觉的一般💪😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 07:40 發表 查看引用來源
来了香港老尖😂做表錯七日情👍💪👏
要 澄清一點,佢只話在香港,而我問佢那里上班,她没回复,或者可能来香港旅游,只係我估佢做表錯七日精而己,不過红牌真Q寸,但又扺佢甘寸😁唯一缺点啊是佢年龄大左小小,成熟型吖😁😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆