上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  280.9k

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-7-1 00:14 發表 查看引用來源
啜lin都驚有上手口水
食撻就自己飯盒都要沖乾淨哂先食得落口😅
果然夠衛生🤣今日假期有無出征🤭

引用:
原帖由 okvisa 於 2023-7-1 02:20 發表 查看引用來源

龍華有邊個場可介紹下
你在龍華點玩
疫情後去過兩次龍華,都係朋友安排,但有一次叫外賣真係超正,包全日,諗起都硬🤤

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-7-1 14:23 發表 查看引用來源
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-26 16:17 發表 查看引用來源
向西仲有,不過多數做熟客生意
玩素未謀面要成千銀北上玩,最近20到22同親友過澳门玩兼做節,我就尚有金光一送一,不過排左成 ...
唔駛落車啊,不過要填紙仔比證件,其實昅女真係澳門可能好過深圳,咩女都有得昅,賭場裡面同出面多女到暈,有D著住睡衣周圍行🤤除左睇大陸妹仲有各地妹子睇,岩岩果次有個鬼妹唔帶BRA低V衫同條仔玩骰仔機我即時過去一齊玩🤤玩到差D流鼻血🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-1 16:58 發表 查看引用來源
唔駛落車啊,不過要填紙仔比證件,其實昅女真係澳門可能好過深圳,咩女都有得昅,賭場裡面同出面多女到暈,有D著住睡衣周圍行🤤除左睇大陸妹仲有各地妹子睇,岩岩果次有個鬼妹唔帶BRA低V衫同條仔玩骰仔機我即時過去一齊玩🤤玩到 ...
香港而家真係唔夠澳門吸遊客

澳門遊客多到爆😔

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-1 16:50 發表 查看引用來源
疫情後去過兩次龍華,都係朋友安排,但有一次叫外賣真係超正,包全日,諗起都硬🤤
點樣正法呀

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-1 18:11 發表 查看引用來源
點樣正法呀
咪上次我飲大左果個😁身形正,應有則有又唔會過大,皮膚白滑又長腿,洞窄窄,如果呢種質香港叫價應該要2-3K 1Q

回覆 1184# 羅湖之友 的帖子

澳門高消費地方😵‍💫

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-1 16:47 發表 查看引用來源
果然夠衛生🤣今日假期有無出征🤭
冇啦,怕過關人多,留返過兩日先出😬

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-2 04:41 發表 查看引用來源
咪上次我飲大左果個😁身形正,應有則有又唔會過大,皮膚白滑又長腿,洞窄窄,如果呢種質香港叫價應該要2-3K 1Q
饮大左也識入洞😁

引用:
原帖由 estateman 於 2023-7-2 16:38 發表 查看引用來源
澳門高消費地方😵‍💫
係啊,好高消費😭上次過去放低左成個月北上開支🥺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆