上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

祝大家白色情人節快樂。😊😊

最近好奇怪,明明日日都好想要,但係就連自慰嘅動力都冇,就算係咁睇Av都唔係好想摸,冇乜幻想

回覆 11932# 粉紅寶寶 的帖子

轉天氣,個人懶D,會唔會係咁呢?

我都冇打JJ幾日

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-15 12:30 發表 查看引用來源
轉天氣,個人懶D,會唔會係咁呢?

我都冇打JJ幾日
我都諗緊係唔係,咁樣更加要出下水祛吓水腫先啱數

回覆 11934# 粉紅寶寶 的帖子

飲D去濕湯,再搵個衰佬插到D水流哂出黎,第二朝應該冇哂水腫靚女哂

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-15 11:52 發表 查看引用來源
最近好奇怪,明明日日都好想要,但係就連自慰嘅動力都冇,就算係咁睇Av都唔係好想摸,冇乜幻想
AV俾男人睇嘛,當然差D
心情同身體需要又唔同

第5波好轉你捉佢大戰3百回合,褲都唔準著補返數

佢都食量要減半,大家做完快測先見

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-15 11:52 發表 查看引用來源
正路,日復日既重複生活模式,正路都悶死。
睇AV想要係性反應性需要,但實際有無得食自己最清楚。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-3-15 17:38 發表 查看引用來源
AV俾男人睇嘛,當然差D
心情同身體需要又唔同

第5波好轉你捉佢大戰3百回合,褲都唔準著補返數

佢都食量要減半,大家做完快測先見
第5波堅轉好要到4,5月喎師兄。
男人可能都見左食神個少林方丈幾次喇。

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-15 16:36 發表 查看引用來源
飲D去濕湯,再搵個衰佬插到D水流哂出黎,第二朝應該冇哂水腫靚女哂
主要係女人自己都用人搖,出身汗,個人先精神架。😝😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-15 18:20 發表 查看引用來源

第5波堅轉好要到4,5月喎師兄。
男人可能都見左食神個少林方丈幾次喇。
我照安排見,大家測密D囉
其實都有D淆底

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆