上一頁下一頁
發新話題

有得食唔食罪大惡極,今次真係有餐飽飯食啦(更新p.38#562)

收藏  |  訂閱
815  66.1k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:48 PM 發表 查看引用來源

多謝vincent支持,放心啦呢幾日我地唔出街架啦,除左

星期四會帶圖b去檢查個心臟之外:smile_o06:
放心喇矛事嘅平平安安,身體健康(圖圖):smile_o12:

引用:
原帖由 bb009 於 10-1-2010 20:59 發表 查看引用來源

呢度係兩個字喎:smile_13: :smile_13:
而家係咪反野先 姦夫~

引用:
原帖由 darlun 於 2010-1-10 09:04 PM 發表 查看引用來源
我都係咁話 放心啦 小朋友係有小小病痛既 雖然我唔知佢咩事 都希望你唔好太擔心啦
圖b之前入院個陣照過個心臟,佢右邊心瓣比較大,而且佢心跳比正常bb跳得快好多,

所以我擔心佢就係呢個原因,而且圖b條氣管一向都唔好既

引用:
原帖由 vincent.w 於 2010-1-10 09:06 PM 發表 查看引用來源
放心喇矛事嘅平平安安,身體健康(圖圖):smile_o12:
我都希望會係咁:smile_o06:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 09:07 PM 發表 查看引用來源

圖b之前入院個陣照過個心臟,佢右邊心瓣比較大,而且佢心跳比正常bb跳得快好多,

所以我擔心佢就係呢個原因,而且圖b條氣管一向都唔好既
氣管可以煲多d鱷魚肉個d佢食啦

引用:
原帖由 darlun 於 2010-1-10 09:08 PM 發表 查看引用來源
氣管可以煲多d鱷魚肉個d佢食啦
我會架啦放心,不過等圖b大d先,因為怕佢敏感:smile_o06:

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-1-10 09:07 PM 發表 查看引用來源

而家係咪反野先 姦夫~
冇反呀~~~:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 09:10 PM 發表 查看引用來源

我會架啦放心,不過等圖b大d先,因為怕佢敏感:smile_o06:
飲d湯應該ok架喎

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 10-1-2010 09:44 AM 發表 查看引用來源
琴晚因為圖b返左婆婆度既關係,我本來想係屋企休息下,因為呢排圖b身體差左我冇教好訓而且擔心圖b身體問題而心情唔好

唔開心,咁岩我湊完圖b返婆婆之後圖b某位契媽打比我就話佢地琴晚落bar有冇興趣一齊去因為大家好耐 ...
support! :smile_o12:

引用:
原帖由 darlun 於 2010-1-10 09:16 PM 發表 查看引用來源
飲d湯應該ok架喎
因為圖b始終細我唔敢比咁多野佢試住:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆