上一頁下一頁
發新話題

愛露出自己日記@被搖控~~愛露妹露出 !! PART

收藏  |  訂閱
204  64.8k

一早就踢走佢,又唔係無仔要!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-5 10:02 PM 發表 查看引用來源
PART 4
講反當時我震晒咁,同埋個心成日覺得帶位條友仔係見到我著褲既 ! 即係佢見到我冇著底底啦
因為佢隻眼一路都係望實我下面既 !咁我唔理佢啦行反去我男友個位度先啦,返到去佢問我仲夠唔夠膽唔聽佢話 !
我話唔敢 ...
thx for your sharing!
我想聽你和主人的故事!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-5 10:02 PM 發表 查看引用來源
PART 4
講反當時我震晒咁,同埋個心成日覺得帶位條友仔係見到我著褲既 ! 即係佢見到我冇著底底啦
因為佢隻眼一路都係望實我下面既 !咁我唔理佢啦行反去我男友個位度先啦,返到去佢問我仲夠唔夠膽唔聽佢話 !
我話唔敢 ...
我想知呀 快D講呀

咸濕既樓主.~~~幾時要外賣呀.>~~打俾我呀..送俾你.~:smile_47:

引用:
我當時嬲到即係同我男友講分手 ~~ 真係好傷心架 !!!!!
而呢個男仔之後亦成為我第一個主人  !! 如果你地想知我同第一個主人既野同我講啦 !!
希望呢個會對你好D LA, 之前果個真係......:smile_o02:

密碼我 DEL 左架啦 !!!
想同我玩露出既,記得密碼丫 !!
同埋記住點玩都得,除非我同意如果唔係唔准真係插插架 !!
我唔知幾時會 POST 地點上黎 ! 不過我就算係都會落去前 30分鐘POST跟住就 DEL 地點架

最好同我玩到一半我頂唔順要走先講密碼呀 ~~ 等我驚下,刺激 D 架嘛

你的密碼是甚麼? 可以PM我嗎?

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-5 10:30 PM 發表 查看引用來源
密碼我 DEL 左架啦 !!!
想同我玩露出既,記得密碼丫 !!
同埋記住點玩都得,除非我同意如果唔係唔准真係插插架 !!
我唔知幾時會 POST 地點上黎 ! 不過我就算係都會落去前 30分鐘POST跟住就 DEL 地點架

最好同我玩 ...
你講緊你屋企樓下既PW??幾時講過-_-

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-5 10:42 PM 發表 查看引用來源

你講緊你屋企樓下既PW??幾時講過-_-
你都唔留意人地講咩
我係話我會 POST 我玩露出既地點 !!!
有 PW 先會同佢玩呀 !!
個 PW 洗左啦 !! 冇既冇得玩 !!!
仲有呀 ! 唔可以係度 POST 返我PW 出黎唔係我唔認數呀 !

岩岩睇左人地既 POST
好想玩主奴遊戲丫 ~~~~
好耐未試過啦 ~~
好想主人征服我,命令我做好多羞恥既事黎羞辱我 !!
好想主人大力咁插我 ~~~ 好想好想服侍主人 !!!!
我好掛住呢種咩都唔駛諗剩係聽命令既日子丫,個種迫我做好多好唔知醜既野 ~~~ 再不停咁比主人話 ~~~
好 HIGH ~~~~ 呀 ~~~~ 我好想盡情咁發揮我既奴性呀 ~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆