上一頁下一頁
發新話題

愛之魔力 揚威東瀛 #232 P.16 『細佬』東京奇遇記 终结編

收藏  |  訂閱
240  124.3k

台灣奇遇記 - 細佬做『相模』 歡迎重温

#3   P.1   台灣奇遇記 - 細佬做『相模』:smile_o13:
                          記得早年有一次夏天去台灣探姑媽姑丈,有個奇遇,令我畢生難忘,如今在這處同各位c-hing c-姐分享一吓我嘅經歷,而家想起,真係『細佬』都重有啲〝扯扯哋〞!:smile_o01:

姑媽係台北旺區開咗間細細哋嘅中餐館

菊門做愛研究公開---(本人同埋『細佬』!)

菊門做愛研究公開---(本人同埋『細佬』!):smile_o13:
我曾經想同啲『女生』朋友們試從『菊門』入去〝做〞。:smile_o01:
但係又知道有人將呢個〝行動〞作為一種〝懲罰〞,〝整痛人〞!:smile_o10:
AV片又信唔過,點知啲男優女優係唔係喺度做緊戲?------ (其實佢哋就係喺度做緊戲!):smile_o10:
女優果啲叫聲係代表痛苦定係歡愉?------表情都可以一樣! :smile_o10:
因此我就同〝自己〞個『菊門』做咗一個〝實驗〞。:smile_o05:
首先我去買咗3支:中 - 同亞狄生嘅差唔多 (唔敢買支大嘅,太大)、小、幼 (好似手子尾咁粗) 嘅假陽具同性愛潤滑劑 (Made in Japan)------------試插〝自己〞個『菊門』。:smile_o01:
結果:幼、小 (手指公咁粗) – O.K. - 試過去鬆骨出火----叫啲『女』同我插住嚟同『細佬』打,都多咗啲情趣同好舒服! (注:用BB油舒服過潤滑劑!):smile_o05:
唔敢試支中嘅---------驚痛!個『菊門』真係太細------唔敢插入去!:smile_o05:
最後〝放棄〞同啲『女生』朋友用呢個方法-----------------己所不用,勿施於人!:smile_o13:
我覺得都係用條脷、手指同『細佬』直接啲!:smile_47:

thanks for sharing

Lovely Head Photo

引用:
原帖由 JimFPD 於 2012-6-26 01:54 PM 發表 查看引用來源
thanks for sharing
Thanks for support-:smile_o13: -----love your head Photo!:smile_o09: :smile_o05:

台灣奇遇記『細佬』做『相模』片段重温

#3(page 1) 『細佬』被邀請做『相模』- 好威水!
                  『細佬』曳曳,被『靚妹』〝打〞到服!
                 『細佬』被『淫妹』非禮!
#5(Page 1)補充回憶錄 1 三個靚妹降服『火龍』-『細佬』被隊婬娃『潮吹』
#29(Page 2)補充回憶錄 11 『細佬』『忍無可忍』---要『發威』啦!/下下針對我同我『細佬』最敏感嘅部位嚟搞搞含含錫錫,重刻意咁將自己身體最敏感同我最鍾意食嘅地方送上嚟比我食、鍚同舔!

小蘭啲奶奶好好食------

model 牙:smile_40:

台灣奇遇記『細佬』做『相模』重温片段

#2(Page 1) 『細佬』曳曳,被『靚妹』〝打〞到服!:smile_o05:
#5(Page 1)   補充回憶錄 1 三個靚妹降服『火龍』-『細佬』被隊婬娃『潮吹』!:smile_o09: :smile_o13:

亞芳小籣小嬌同我四個人一條心大混戰

亞芳小籣小嬌赤裸裸任我影

引用:
原帖由 waikit1982 於 2012-6-27 07:22 PM 發表 查看引用來源
model 牙:smile_40:

Girls are lovely!------Thanks for visit!

『細佬』被『折磨』

『細佬』被『妳』折磨 -『性趣分享』- 片段重温

『色情文學』之『性趣分享』(目錄(2) #2 P.1)----- 片段重温
#41(Page 3)『色情文學』之『性趣分享』(1) + (2)
#42(Page 3)『色情文學』之『性趣分享』(3)

#48(Page 4)『色情文學』之『性趣分享』(4)
                      一入房,『妳』就急不及待咁除淨個bra同T-back----喂..喂..喂!洗唔洗咁喉急呀?點知『妳』跟住重一氣呵成咁同我剝光豬-----不過剝剩條三角白色嘅貼身『激凸底橫』------『我』以為『妳』唔好意思同『我』剝埋『佢』,準備自己嚟解放條激凸嘅『細佬』-------點知『妳』捉住『我』嘅手,話要連底橫嚟搞『條嘢』,咁樣折磨條激凸嘅『細佬』----好玩啲!
           『妳』話今晚答應咗阿芳小籣小嬌,要盡情咁折磨『我』同我『細佬』,所以要『我』比個『細佬』『妳』搞--------『妳』又唔准『我』『反抗』-----如果有人聽到『我』嘅呻淫聲---就知道『我』比你『折磨』成點!

『妳』話今晚要盡情咁折磨『我』同我『細佬』

#53(Page 4)『色情文學』之『性趣分享』(5)
#58(Page 4)『色情文學』之『性趣分享』(6)
#62(Page 5)『色情文學』之『性趣分享』(7)

『細佬』東京奇遇記(6) - 日本青春派AV女優出場

『細佬』奇遇系列----『細佬』東京奇遇記 --- (續) 台灣奇遇記 『細佬』做『相模』
『細佬』東京奇遇記(6)
日本青春派AV女優出場

喺東京十幾日-------亞Ann、亞May、BoBo、JoJo, 同十幾個女同事包括CiCi、Tammy同Brenda喺東京北美公司嘅亞洲區總部上完堂,最後果日攞埋證書--------第二日就放一日假-------第三日就全體一齊返香港!
       第二日放假-----班『靚妹仔』去完shopping同行街街-----果晚嘅節目全部由『日本公司』提供同安排------聞說係專為『女生』而設-------咁我就準備同佢哋食完餐豐富嘅日式晚餐之後-------早啲反酒店瞓---------第日返香港!
       點知一食完飯CiCi、Tammy同Brenda個班『靚妹』一哄而上圍住我---------猛抗議佢哋嚟咗咁耐---------我都冇同佢哋去玩過--------果晚係最後一個機會-------如果我唔陪佢哋-----就朋友都冇得做!
       亞Ann (原來係一個中日混血兒----老豆香港人、老母日本人,重係喺日本大學畢業---主修日本文學!) 靜靜話比我聽------果晚嘅節目包括兩個曾經瘋魔一時嘅日本青春派AV女優 (主要拍薄格3級片)------ 由於:1/ 『日本公司』某高層嘅面子,2/ AV女優為第日退休求出路。(其實係果個高層乘機想借機搞嘢!)------- 我一聽當堂改變之前嘅計劃,同佢哋一齊參加果晚為佢哋安排嘅餘興節目!
       『日本公司』安排嘅旅遊車將我哋送到東京新宿歌舞伎町一處私家架部-----係喺一座紅燈區嘅小型大廈------樓下全部嘅介紹圖片都係一啲名鴨 (日式牛仔)---- 上面每層都有其不同嘅工能 (不過我就唔清楚係乜-------1/ 因為好少有機會嚟-----我冇gay因,2/ 冇熟人帶路,3/ 我唔識講日本話!

東京新宿歌舞伎町紅燈區

『日本公司』招呼我哋嘅公關係兩個廿幾歲嘅女主任-----同亞Ann最friend----因為同聲同氣 (講日本話)-----亞Ann就成為我哋果晚嘅翻譯!
        升降機停咗喺最高果層------係一層私家會所-----一入去----原來係一個圓形嘅舞台-----比幾排梳化椅圍住-----舞台前面有個大銀幕------後面係乜就睇唔倒!
        亞Ann同大家講『日本公司』果個高層同佢嘅一大班馬仔(男同事) 喺另外一個場 (紅燈區夜場) 招待緊北美公司嘅一啲高層------所以行唔開-------叫我哋唔洗等!
        一開始果兩個日本青春派AV女優就出場--------我 (當晚惟一嘅男性動物) 同班『靚妹』都覺得好期待同好興奮----------我真係未親眼見過日本AV女優嘅真相 (全相)------雖然3-4級日本AV就睇得多;啲『靚妹』有啲連AV都未睇個-----有啲連拖都未正式拍過-----所以想係呢個人少少嘅場合一開眼界-----尤其是果班本來『滿肚密圈』『咸咸濕濕』嘅日本男同事重未出現!
        兩個日本青春派AV女優我其實都係佢哋嘅忠實『粉絲』-----佢哋嘅特色:一個字---『靚』!
點-『靚』法?----------下回分解!

兩個日本青春派AV女優

兩個日本青春派AV女優有乜搞作-----同我『細佬』又會有乜嘢『奇遇』?------下回分解!

下期預告:
『大佬』貪玩闖禍-------------『假細佬』公開搞日本AV女優
『大佬』得食 (閪閪)『細佬』當災----公開比日本AV女優搞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆