上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
208  159.2k

估唔到喺呢創作裡面都可以加到笑料,真係甘拜下風,期待你嘅新作!!!

引用:
原帖由 爆烈風隔 於 2018-12-21 03:32 AM 發表 查看引用來源
估唔到喺呢創作裡面都可以加到笑料,真係甘拜下風,期待你嘅新作!!!
多謝支持 ...寫得慢唔好見怪 ...🙏🙏🙏

Bob 仲健在嗎?

引用:
原帖由 Loki1234 於 2018-12-21 04:05 PM 發表 查看引用來源
Bob 仲健在嗎?
高大威猛既Bob 少爺又點止梅開二度咁少呀 精壯 一日七都還得 he he 可否會 否極泰來 呢 !

阿Bob俾個肥閪夾爆,爽死:smile_04: :smile_04:

多謝分享,支持創作

Yan : 中出喎..爽唔爽先
阿Bob誤會以為問佢..勁搖頭..
細細粒 : 好撚爽呀..好耐都未試過..多謝Yan姐..我先有得玩..
Yan : 講呢d喎..做乜呀..重要坐住..唔捨得起身..
細細粒 : 咦..笑人..中出坐爆..緊係要慢慢嘆..架..
Yan : 你又幾識嘆既..he he
阿Bob條撚仍然比隻肥西夾住..剛射完精既賓周亦開始慢慢軟下來..但個肥婆唔撚捨得起身..心中不停咁xyz燒佢數簿..
阿Yan伸左隻手去拎左幾張紙巾伸比細細粒 : 坐夠啦..拎去抹左d精啦..
細細粒 : 好啦..我feel住佢條撚由硬變到軟哂..好撚過引呀..
阿Bob知細細粒將要起身..自然反應向下..望..睇撚住..細細粒..慢慢咁起身..一塊勁黑既牛柏葉..中間..流滲出自己既精華..個心不禁那住那住..勁..唔開心..自己咁高大有型..竟然扑左件肥婆..重要中出埋..唉..真係..想磡頭埋墻死撚左去..
細細粒接過阿Yan d 紙巾..好依依不捨地..抺走黑鮑上既..白汁..
阿Yan : 做乜呀..口爆完..再坐爆..都未夠喉呀..

阿Bob聽完阿Yan咁講..原來之前啜蕉..唔係阿Yan黎架..即时有點想作嘔..更加恨得咬牙切齒..家下若果有把刀係手..呢度包有命案發生..
阿Yan拎起包煙..抽左飛出來..好熟手咁點左一口..比細細粒..再自己點另一口..比自己..阿Yan抽了兩啖..吹D煙落細細粒度..

Yan : 你今日就爽啦.
細細粒 : 爽到打冷震呀...
Yan : 你夠喉未呀
細細粒 : 未呀..你呢..
Yan : 我更係未夠喉啦.. 你剛爽爆完..輪到我啦..一陣輪到你幫我拍喎..
細細粒 : 得啦..我幫返你拍啦..我好專業架..
Yan : 今日我都識左個攝影師..佢雖然係業餘咋..但係影d相好鬼靚..我重打算搵佢幫我影project d相
阿Yan伸左部電話比細細粒睇阿Sam影果d沙龍..
細細粒 : 你黎架..真係嚇死我呀..你唔講..我都忍唔出係你黎喎..拍到你咁清純架..純過..蒸漏水..喎
Yan : 咁你頭先都好清純啦..
細細粒扮哂純情眨眨眼咁 : 我點清純先..
Yan : 你..蒸漏水..喎 你頭先..口又吞"精" 西又"流水" he he
細細粒 : 耶..Yan姐..你好叻呀..咁到比你諗到..

阿Bob聽住呢兩條八婆..你一句我一句..你一啖煙..我一啖煙..真係聽到火到黎..不過..聽到阿Yan話..一陣輪到佢..竟然又有d期待..不斷咁細味呢句.. <<<Yan : 我更係未夠喉啦.. 你剛爽爆完..輪到我啦..>>>

婚禮攝影師,不错之故事,楼主快更生,謝謝!

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-22 05:58 發表 查看引用來源
細細粒 : 好撚爽呀..好耐都未試過..多謝Yan姐..我先有得玩..
Yan : 講呢d喎..做乜呀..重要坐住..唔捨得起身..
細細粒 : 咦..笑人..中出坐爆..緊係要慢慢嘆..架..
阿Bob條撚仍然比隻肥西夾住..剛射完精既賓周亦開始慢慢軟下來..但個肥婆唔撚捨得 ...
未夠喉係想搵Sam哥救火,一係再奴虐Bob

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-22 05:58 AM 發表 查看引用來源
阿Bob條撚仍然比隻肥西夾住..剛射完精既賓周亦開始慢慢軟下來..但個肥婆唔撚捨得 ...
支棍無斷到🤔
而且yan姐未飽唔方好野,好擔心阿bob下場🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆