上一頁下一頁
發新話題

bf睇住我係小巴上俾人抽水...

收藏  |  訂閱
426  60.8k

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 04:37 PM 發表

我幅簽名相咪我幅相囉...
Very pic, make me hard

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 04:59 PM 發表

兩幅相都係我黎架
It's really beautiful

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 08:17 PM 發表

多謝你,d相只係我bf用dc傻瓜機影
不過佢見你咁欣賞
一定會好開心 ~
I am your supporter, post more la.......

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-1-8 22:16 發表

無咁激, 係試過著條僅僅過pat 的裙去街, 後尾除左條底 :smile_44::smile_44:
我都試過有次著條超短,又係差不多岩岩過pat
bf話我一行樓梯,行我後面既人實睇到我走光

佢果次就係咁叫我行樓梯
:smile_45: 俾佢激死...

回覆 #108 office妹妹 的帖子

heehee.....有一次, 我去波樓, 隔離有條女好面善, 著短裙, 原來係我細佬個friend條女, 我地都叫識, 但無傾過計那隻,....anyway...

my point is, 咁張table 係 4 方, 即係佢總要有背全我既時候啦....咁我一背住我, 一扒在 table 到...仲要係有d 唔夠高, 隻腳gat 起晒那種呢....(你地幻想到嘛?).....waaa...佢一扒, 後面就自然咁拉高....shit...真係集中唔到...佢一扒, 成個 "pose" 咁....我真係想望"入面"囉...hahaaaa

好引人......你地d相同故事...

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 22:34 發表

我都試過有次著條超短,又係差不多岩岩過pat
bf話我一行樓梯,行我後面既人實睇到我走光

佢果次就係咁叫我行樓梯
:smile_45: 俾佢激死...
:smile_30::smile_30::smile_30:
果次我又係咁, 去搭巴士時, 上樓上時俾我睇晒 :smile_44::smile_44:

妳 BF 睇住妳俾人搞, 仲話睇到好 HIGH ?!:smile_41:
咁既男人妳嫁得俾佢啦:smile_39:

引用:
原帖由 rayaries 於 2008-1-8 22:41 發表
妳 BF 睇住妳俾人搞, 仲話睇到好 HIGH ?!:smile_41:
咁既男人妳嫁得俾佢啦:smile_39:
人人喜好唔同, 接受到咪得囉
再者, 佢又無受到乜野傷害 :smile_45::smile_45:

真係睇戲咁睇!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆