上一頁下一頁
發新話題

包養越南女大學生篇 (持續更新)

收藏  |  訂閱
150  112.9k

引用:
原帖由 daifai2008 於 2021-6-23 12:06 AM 發表 查看引用來源
... 如果唔係年紀相差太大,真係可以長遠 d ...
呢啲不倫關係,我覺得完全唔好諗長遠。

當開始覺得唔捨得,就結束。做個負責任嘅狗公。

反正冇結果,不如好嚟好去。

溫提:如果安全嘅話,我建議中出埋先飛,無謂老來後悔(好似小弟咁)。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-23 16:37 發表 查看引用來源

溫提:如果安全嘅話,我建議中出埋先飛,無謂老來後悔(好似小弟咁)。 ...
謝謝提醒

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-23 16:37 發表 查看引用來源

溫提:如果安全嘅話,我建議中出埋先飛,無謂老來後悔(好似小弟咁)。 ...
師兄咁多經歷,應該出返篇文章比我哋啲狗公睇

引用:

中出一次點夠 要幾年la 中出到悶為止

引用:

我相信師兄包養得,都應該係中出架喇。

玩還玩,一定要有尊重呀。

始終你先係老江湖

及時行樂啦~ 有得玩唔好諗咁多啦

師兄,我都想睇下越南妹呀,唔該師兄

求Ching兄pm,多謝

Ching PM me Pls

C兄 pm picture,  please

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆