上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
172  43.2k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-31 17:02 發表 查看引用來源
佢公司福利好,但都辛苦既
佢算升得快
罰佢管接管送,幫我拎野,坐車俾我攬住訓
其實男人係唔怕辛苦,只係最怕混混噩噩過日子。
咁都幾唔錯,佢又有妳錫,已經好勝利一族,羨慕死好多人架喇,HAHA.......
妳應該獎下佢就真,話晒都兒童節啦嘛。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-31 17:33 發表 查看引用來源
其實男人係唔怕辛苦,只係最怕混混噩噩過日子。
咁都幾唔錯,佢又有妳錫,已經好勝利一族,羨慕死好多人架喇,HAHA.......
妳應該獎下佢就真,話晒都兒童節啦嘛。 ...
佢舊年先升完職,佢而家有左我就更想再升上去
講起兒童節,琴日經過甜品店都有宣傳,我即刻話我兒童節我要收禮物🤣畢竟我只係3歲小朋友🤭

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-31 17:01 發表 查看引用來源
都唔係架
佢平時返工都辛苦,晚晚都OT
另加OT做愛😏

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-1 10:29 發表 查看引用來源
講起兒童節,琴日經過甜品店都有宣傳,我即刻話我兒童節我要收禮物🤣畢竟我只係3歲小朋友🤭
唔咪掛講大話 要野屌閪

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-4-1 13:53 發表 查看引用來源
另加OT做愛😏
做愛唔係OT,係交功課同交租😗

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-4-1 13:54 發表 查看引用來源
唔咪掛講大話 要野屌閪
無講大話,我心智年齡得3歲

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-1 10:29 發表 查看引用來源
HAHA....... 我今日都買左禮物。

師妹同K先生相處開心,非常難得啦~~~~
咁師妹工作都會有男士主動識妳或想追妳,咁而家既妳就會即時拒絕,定點架?
妳知啦,我地男人未必會架嘛。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-1 16:38 發表 查看引用來源
做愛唔係OT,係交功課同交租😗
我都想做愛🙄

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-1 16:38 發表 查看引用來源
無講大話,我心智年齡得3歲
心智同身材 唔成正比😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-1 17:29 發表 查看引用來源
HAHA....... 我今日都買左禮物。

師妹同K先生相處開心,非常難得啦~~~~
咁師妹工作都會有男士主動識妳或想追妳,咁而家既妳就會即時拒絕,定點架?
妳知啦,我地男人未必會架嘛。 ...
買左咩禮物?
應該就會即時拒絕,本身我就唔接受工作上任何男士既追求,公私要分明
我都有將你呢個問題問K先生,佢話唔會俾機會對方,佢反而擔心我多d😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆