上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.6m

引用:
原帖由 E-36 於 2022-7-20 23:16 發表 查看引用來源
係呀我反而凳佢哋唏噓
Ally應該都知道自己永遠只可以做FWB, Kenny心中只有Miki
Ally講一句無諗過同你發展, Kenny就真係唔追人, 我覺得Ally只係知道Kenny心中無佢, 所以先咁講
其實Ally係愛Kenny, 都係嗰D唔想4個無朋友做, 但又控制唔住先會變成FWB

其實Kenny 係三女心中的男神, Kenny遲遲唔出手, 反而令到三女互相芥蒂

Ally 知道kenny 唔想同自己有男女朋友關係後馬上斬纜,唔想再沉落去

雖然主角係你,不過完全代入咗,有啲唏噓⋯估唔到最後唔係Ally做你女朋友⋯

無再同Ally, Wendy再做過!但同…😆

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-7-20 23:29 發表 查看引用來源

Ally應該都知道自己永遠只可以做FWB, Kenny心中只有Miki
Ally講一句無諗過同你發展, Kenny就真係唔追人, 我覺得Ally只係知道Kenny心中無佢, 所以先咁講
其實Ally係愛Kenny, 都係嗰D唔想4個無朋友做, 但又控制唔住先 ...
唉!呢啲都係要有個經歷嘅人先會明白

完全同意,Ally其實勉強緊自己去遷就Kenny,不過等極Kenny都唔追。

Kenny忠於自己感覺係好事,年輕人總有機會遇到對的人。
引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-7-20 23:29 發表 查看引用來源

其實Ally係愛Kenny, 都係嗰D唔想4個無朋友做, 但又控制唔住先 ...

引用:
原帖由 冰天雪地6 於 2022-7-21 02:00 發表 查看引用來源
完全同意,Ally其實勉強緊自己去遷就Kenny,不過等極Kenny都唔追。

不過Kenny忠於自己感覺係好事,年輕人總有機會遇到對的人。

忠於自己感覺,還是應該忠於自己直覺,還是落花隨水流? 畢竟愛情總應該帶點失控,帶點解釋不到的失控,才是真正的愛情。當時可能以為Miki是最好,回過頭才知道自己真正掛念的又可是另一人? 最愛是誰?

年輕和緣份,實在不會有答案。

唔鍾意嘅點都唔會肯被中出,所以Ally應該係沈晒船
引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-7-20 20:17 發表 查看引用來源
我覺得Ally 知係最後一次, 想留個特殊紀念比大家, 亦都想自己第一次中出係比一個佢喜歡的人, 所以特登比Kenny中出

不過這些FWB做咗第一次, 之後唔打鐵襯熱拍埋拖, 最後都係越行越遠 ...

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2022-7-21 03:13 發表 查看引用來源

忠於自己感覺,還是應該忠於自己直覺,還是落花隨水流? 畢竟愛情總應該帶點失控,帶點解釋不到的失控,才是真正的愛情。當時可能以為Miki是最好,回過頭才知道自己真正掛念的又可是另一人? 最愛是誰?

年輕和緣份,實在不會有答 ...
Ally 就一定好冧 Kenny
我都贊到 Kenny 心底可能係鐘意 ally,只係miki 個女神定位影響咗…..
女神同女友,始終都係兩樣野…..

引用:

奇怪嘅係,Ally 要求 Kenny 停咗發生關係的同時,都要求佢同 Wendy 停。照計這是 Ken 和 Wendy 之間的私事。而 Ally 分別同 Ken 和 Wendy 私下開口,究竟係乜意思?更奇怪係,男女仔都立即話,好吧!
估計 Ally 跟本冇同 Wendy 講。佢只係想睇下 Ken 的反應。如果 Ken 話,好似唔關你事、或者我想 keep 住同 Wendy 做,Ally 不會做最後一次。而如果 Ken 真係咁講,Ally 亦不會這麼喜歡佢。越愛越怕,越怕越要保護自己。自己
其實究竟有冇男朋友?有人追一定的,但 Ally 會唔會同條咁普通嘅仔一齊?大家心裡有數。樓主傷佢很深,越堅強的女仔越令人心痛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆