上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.6m

又係喎,Ally要停因爲想同個男仔發展,咁點解要拖Wendy落水?

Kenny可唔可以解答一下?
引用:
原帖由 josefkafka 於 2022-7-21 09:05 發表 查看引用來源

奇怪嘅係,Ally 要求 Kenny 停咗發生關係的同時,都要求佢同 Wendy 停。照計這是 Ken 和 Wendy 之間的私事。而 Ally 分別同 Ken 和 Wendy 私下開口,究竟係乜意思?更奇怪係,男女仔都立即話,好吧!
估計 Ally 跟本冇同 Wendy  ...

引用:
原帖由 冰天雪地6 於 2022-7-21 07:36 發表 查看引用來源
唔鍾意嘅點都唔會肯被中出,所以Ally應該係沈晒船

我認同師兄講 唔鍾意點會比你中出

引用:
原帖由 josefkafka 於 2022-7-21 09:05 發表 查看引用來源

奇怪嘅係,Ally 要求 Kenny 停咗發生關係的同時,都要求佢同 Wendy 停。照計這是 Ken 和 Wendy 之間的私事。而 Ally 分別同 Ken 和 Wendy 私下開口,究竟係乜意思?更奇怪係,男女仔都立即話,好吧!
估計 Ally 跟本冇同 Wendy  ...
Kenny傷了Ally這講法未免說得過份了,就算當事人Ally也可能不會認同的,畢竟當初以身回報為藉口與Kenny進一步親近,是3人一起傾出來的,當日3人交談的細節,Kenny是一世都未必知道的,到底是誰借誰過橋? 誰又是從一開始就喜歡上這大哥哥? 感情問題還理得清嗎?

只是有膽真正首先出手的,竟然是Wendy,之後卻像輕易的走回朋友的位置,反而Ally卻漸走漸近。女孩子的心思,這年紀愛一個人,很多都會記一世的,雖然不是守身如玉的年代,卻應該都是一掌之數? 明知不會有結果,卻希望能與他走近一次,那怕時間長短,就好好愛一次就是,反正身體是我自己的,我總希望為自己留下一點美好回憶,總算愛過罷。我不是女孩,只能這樣想像罷。

至於男孩在這個年紀,唔多唔少都是一個fuck boy,一硬就失去理智,就算頻打飛機一天總會硬幾次,真係生理影響大腦和決定,做之前就混亂,射完之後就馬上後悔,3分鐘之後硬返又想再插,只有在夜深獨自一人時才能好好想事情。事實樓主一直都走不出前度的陰影,或許這就是樓主吸引3人青睞的原因? 年輕人太年輕了,性愛是情感之後,還是情感之前? 誰又在這階段能搞清楚?

能成為炮友大慨總帶著愛

突然間關係變得錯中複雜

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-7-21 12:12 發表 查看引用來源
突然間關係變得錯中複雜
三條女喎,想唔複雜都難

引用:
原帖由 毛明示 於 2022-7-21 14:32 發表 查看引用來源
三條女喎,想唔複雜都難
唔知道結局篇係點收科呢

唔知今日有冇update 呢

嚟睇樓主同Ally都係「有緣無份」嗰類
認同Ally沉咗船,冇套又肯畀你打真軍,打打下真軍直頭內射埋
好多女朋友都唔畀內射(安唔安全都好),更何況FWB

抽番身出嚟睇就好想樓主可以食埋Miki隻豬,集齊全套印仔

引用:
原帖由 HO1234567890 於 2022-7-21 17:43 發表 查看引用來源
嚟睇樓主同Ally都係「有緣無份」嗰類
認同Ally沉咗船,冇套又肯畀你打真軍,打打下真軍直頭內射埋
好多女朋友都唔畀內射(安唔安全都好),更何況FWB

抽番身出嚟睇就好想樓主可以食埋Miki隻豬,集齊全套印仔 ...
係呀!女朋友都未必接受到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆