上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  204.1k

引用:
原帖由 柒七仔 於 11/2/2022 14:34 發表 查看引用來源
慢慢玩先係好識玩🤣🤣
玩呢啲😬[attach]40073149[/attach]

回覆 1231# star_platina 的帖子

玩住飯仔😂?只係着圍裙無着衫既有無先?

引用:
原帖由 justinran 於 11/2/2022 17:05 發表 查看引用來源
玩住飯仔😂?只係着圍裙無着衫既有無先?
例如咁?😬[attach]40073152[/attach]

回覆 1233# star_platina 的帖子

果然識玩呀😍誘惑到人

引用:
原帖由 justinran 於 11/2/2022 19:19 發表 查看引用來源
果然識玩呀😍誘惑到人
定咁好啲?😬[attach]40073153[/attach]

回覆 1235# star_platina 的帖子

引誘緊係上一張好啲啦!呢張就要搞佢嫁喇!🥰

引用:
原帖由 justinran 於 11/2/2022 19:24 發表 查看引用來源
引誘緊係上一張好啲啦!呢張就要搞佢嫁喇!🥰
師兄中意睇到啲睇唔到啲咁喎😬[attach]40073172[/attach]

回覆 1237# star_platina 的帖子

唉也,咁快見哂咩😝呢啲慢慢黎

引用:
原帖由 justinran 於 11/2/2022 20:41 發表 查看引用來源
唉也,咁快見哂咩😝呢啲慢慢黎
咁都係真嘅😬[attach]40073193[/attach]

星期一,又再凍冰冰,阿星同Karry著到咁少,攬埋一舊就真係冇得頂。Karry第8話~

Karry 08

Karry慢慢將包住38D事業嘅薄被拉低,薄被俾佢逐少逐少慢慢咁退落到出現咗少少淺啡色嘅圈圈邊,阿星雙眼,就好似Karry嘅淺啡色圈圈咁,撐到好大,眼都唔眨。Karry嘅手停止再拉低已經顯露咗少少嘅啡色圈圈,改而用夾住被嘅另一隻手嘅食指透過電話向阿星勾勾,話:「你哄埋啲睇。」仲要哄埋啲?阿星已經差唔多聞住部電話,仲要由一個高角度向下去 “裝” ,睇下 “裝” 唔 “裝” 到俾薄被遮唔哂嘅約隱約現。

好一個Karry,竟然睇穿咗阿星籠嘢,知道阿星喺度 “裝裝貢”,望住阿星好詭異咁微笑,然後好大方咁將薄被再拉落啲,等阿星可以 “目及” 得清楚。但係Karry個笑容真係太過詭異,令到阿星一時之間被佢個笑容吸引住,一時之間趕唔切睇佢慢慢咁拉落嚟,真係失敗,竟然俾佢分咗阿星心!

到阿星終於由Karry神秘嘅笑容吸引之中脫離而往佢38D事業遙望嘅時候,阿星突然之間呆咗。一般人發呆嘅原因,可以有好多,因為心不在焉啦,因為見到靚女啦,因為嚇親啦,林林總總,你想得到或者你想唔到嘅可能性都有;甚至乎係多種複合原因,好多時單一原因導致嘅結果其實非常之少,而多樣性誘發導致出現事件嘅機會就好多。阿星嘅發呆,當然唔係因為嚇親,邊得嚟咁得人驚呢?亦都唔係因為心不在焉,呢啲咁專注嘅時候點會心不在馬呢?更加唔係因為見到靚女,well,Karry靚唔靚就見人見志,阿星覺得佢都唔錯,咀唇厚厚,非常之性感;而且把聲十分磁性,剩係傾偈都已經聽到小星星蠢蠢欲動。唔信?俾條片你睇下?

正所謂:

鏡頭移動見甜圈
若隱若現甚折騰
神秘甜笑移視線
英雄傾刻若所失
心不在焉思緒亂

金翅呆若木雞鳥
(待續)😬

[attach]40073502[/attach][attach]40073503[/attach][attach]40073504[/attach]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆